|
||
dün akşamki bölüm yine çok güzeldi ya.burhan evlilik programına katıldı."evlen kurtul"du programın adı. program sunucusu iclal aydın'dı sanırım.koptum ya. sürekli göbek attılar.şu anki kadın programlarının aynısıydı.burhan el mankeni oluyor gerçekten çok güzeldi dünkü bölüm.
|
||
|
||
| Artık benim için çok berbat ne öyle herşeye gülüyorlar anlamıyorum | ||
|
||
of resmen uyuz oldum bu bölüme ve İclal Aydın'a tamam anladık kadın programlarını ti'ye aldın,espriler güzel falan ama ne biliyim işte çok mu abartıldı nedir ..
|
||
|
||
| bu burhan altıntop müthiş bir oyuncu ya.. harikalar yaratıyor,arada ne söylediklerini bile anlamıyorum ama rolünü harika oynuyor gülmekten izleyemez oldum valla.. | ||
|
||
14 mart konserinde izmir ooze venue de sacit(tolga) vardı.adam eğlenmeye gelmiş.nasıl makara yapıyorduk bir görseydiniz off dedim bir hafta karnımdan ağrılar kesilmedi inanmıyorum şimdi daha çok üzüldüm gelemedigime ![]() dizide pek aktif degil ama trt-1 deki programı manyak güzel yaa ilk sezonu izleyemedim ama tekrarlarını izlemeye çalıştım bir ara süperler ya gülse birselin büyük başarısı diyorum yani |
||
|
||
dün akşam özel bölüm vardı.yeni bölüm istiyordum ya. zaten dizi bitecek böyle yapmasınlar ya.
|
||
|
||
dün akşam özel bölüm vardı.yeni bölüm istiyordum ya. zaten dizi bitecek böyle yapmasınlar ya.ya evet dün özel bölümü vardı zaten kaç bölümü kaldı ki özel bölüm veriyorlar ......
|
||
|
||
dün akşam özel bölüm vardı.yeni bölüm istiyordum ya. acayip sinir oldum, oturdum keyifli keyifli tv'nin başına bir baktım özel bölüm hevesim kursağımda kaldı zaten dizi bitecek böyle yapmasınlar ya. ya evet dün özel bölümü vardı zaten kaç bölümü kaldı ki özel bölüm veriyorlar ...... |
||
|
||
| En sevdiğim dizi!Bi daha böyle bir dizi zor bulunur.Gülse Birsel'i ayrıca tebrik ederim. | ||
|
||
dün akşamki bölüm yine çok güzeldi bence. laz vardı yine koptum onla ya. "1 saat sonra biter,bilemedin 2 saat sonra,olmadı sabaha kadar sürer,garantisi yok." bu laf böyleydi sanırım.koptum ya. of pof afra tafra !
|
||
|
||
burhan =of pof afra tafra çok komik yaaa burhan=sacit dolgulara dikkat et haaa şahika=keltoşşşş yürrrü ense tıraşını görelim .............
|
||
|
||
benim yeni favorim o Dursun ![]() vurabilirim de vurmayadabilirim amaaa garantisi yoook ..sen kimsin beni işe alıyon ben kendi kendimi işe aldım zaten. sana mı sorcam ![]() bitirdi beni yav ''geç olsun temiz olsun'' tipik karadenizli ![]() bildiğim kadarıyla o oyuncu gerçektende karadenizli pek zorlanmıyordur eminim bu karaktere
|
||
|
||
benim yeni favorim o Dursun evet gerçekte de Karadenizli ve zaten tüm dizilerde Karadenizli rolünde.iyi yapıyor ama. ![]() vurabilirim de vurmayadabilirim amaaa garantisi yoook ..sen kimsin beni işe alıyon ben kendi kendimi işe aldım zaten. sana mı sorcam ![]() bitirdi beni yav ''geç olsun temiz olsun'' tipik karadenizli ![]() bildiğim kadarıyla o oyuncu gerçektende karadenizli pek zorlanmıyordur eminim bu karaktere ![]()
|
||
|
||
| ileri dozda kendimle çelişmemi sağlayan dizi.. seviyor muyum sevmiyor muyum komik mi geliyor yoksa saçma mı bir türlü anlamıyorum ![]() ama başarılı olduğu bir gerçek |
||
|
||
| arkadaşlar bugün bir programda şunları duydum, yazmak istedim buraya da.. Tolga Çevik:'' Kim dedi Avrupa Yakası'nın biteceğini bu sezon,ben böyle birşey bilmiyorum,devam edecek yaka ![]() bunu da Acun Ilıcalı dedi: Acun Ilıcalı:''Var Mısın Yok Musun'un 2. bölümü çekilecek,Burhan telefonla bağlanacak.'' herhalde çok sevildi o bölüm ki devamını çekiyorlar.. |
||