|
||
1 yıl daha devam edeceği kesinleşti demek.çok sevindim. bende sevindim.. aynen yaa güLse birseL süper biri.. nasıL yazıyor koskaca diziyi tek başına.. büyük yetenek..
gülse birsel bir kez daha gözüme girdi. |
||
|
||
| bence en güzel yerinde bitse daha iyi olurdu ama bitmesede olur biraz daha güleriz hiç olmazsa.. | ||
|
||
| tek gülünebilecek dizi zaten o..devam etsin.. | ||
|
||
| Avrupa Yakası yarın sezonun son bölümüyle karşımızda olacak..ve dizi tatile girecek.. özetini izledim Tanrıverdi yine rock barda şarkısını söylüyordu
|
||
|
||
allahım bu bölüm gerçek miydi koptum ya ..Dursun'un kendini yakışıklı sanıp Fatoş'a ''anam yaşında kadınsın! çoluk çocuğun var! sarışınım diye...!!'' allahım koptum ![]() çok fazla konuk oyuncu vardı..hatta o dişçiden önce gelen adam yanılmıyorsam survivor'daki biriydi fb-gs olanda ![]() allahım aslı'nın yine yamulması ah canım yazık bu kıza
|
||
|
||
Burhanın o hallerine ne demelei ![]() -ben aslında yokum -ben yoğum lan
|
||
|
||
Tanrıverdi şarkı söylerken Şahika çok komikti şarkıyı dinlerken nasıl yemek yiyordu
|
||
|
||
| Çok sevindim ya sezon finali olmasına bitmiyomuş demek bu sezon...süperdi yine ya Burhan korsan kitaplardan bahsediyodu mahbulede beni deniz tutar diuo(Denizdeki korsan sandı)bide burhan korsan kitap satan çcukla kavga edeken hanıımm hanııım diye bağırdı orda koptum... | ||
|
||
Burhanın o hallerine ne demelei ![]() -ben aslında yokum -ben yoğum lan ![]() bir de nasıl ''bas dursun!'' diyordu,ah canım dursun'a pas atıyordu ..ay o adam konuşmasından milleti öldürür zaten ![]() -yarım saat bitti bitti,olmadı 1 saat,olmadı 2 saat olmadı 4 saat..o da olmadı sabaha kadar sürer!! ![]() ay herşeyi geçtim de o mayo neydi yaa üff iğrenç
|
||
|
||
Bu bölüm çok komikti Burhan'ın balkon keyfi (arkada İsmail YK Bas Gaza şarkısı çalıyordu ).Karşı komşunun Burhan'a ikidebir - Bekle lan geliyorum. demesi Burhan'ın da adam onu derdemez -Makbuleeeee diye bağırması . Karşı komşuya -ben aslında yokum lan ben yoğum lan demesi gerçekten çok komikti . Korsan kitap olayı da gerçekten komikti . Şahika'nın haline diyecek birşey yok .Ben de çok sevindim sezon finali olduğuna bitmiyormuş bir sene daha varmış ben bu sene bitecek diye bekliyordum ama reklamlarda sezon finali olduğunu gördünce havalara uçtum nedense ...............
|
||
|
||
kooğğşuu demesine bittim yaaaaa süper adamm
|
||
|
||
| Tuna Kiremitçinin olması başlı başına bir güzellikti zaten. Protesto ediyordum sene başından beri ama dayanamayıp izledim ![]() En çok güldüğüm nokta kitapçıyla Burhan arasındaki diyalog oldu. |
||
|
||
burhan ın baLkondaki haLLeri süperdi güzeLdi ya bu böLümde..
|
||
|
||
o dızıde ılgımı ceken tek kısı burhan altıntop ya manyak bısey adam super ya gercekten cogunluk burhan ıcın bakıyo bence
|
||
|
||
o dızıde ılgımı ceken tek kısı burhan altıntop ya manyak bısey adam super ya bende burhan için bakıyorum. yaa adamın tip çok hoş. o adamın taklidini yaptıkça kendime gülüyorum. gercekten cogunluk burhan ıcın bakıyo bence ama makbıılle'de kötü değil.
|
||