|
||
o dızıde ılgımı ceken tek kısı burhan altıntop ya manyak bısey adam super ya bende burhan için bakıyorum. yaa adamın tip çok hoş. o adamın taklidini yaptıkça kendime gülüyorum. gercekten cogunluk burhan ıcın bakıyo bence ama makbıılle'de kötü değil. ![]() ya ama şahika da süper çok seviyorum onu yav
|
||
|
||
geçen gün bir gazetede okudum avrupa yakasının gelecek sezon devam etmesi için 100 dakikadan 65 dakikaya alınmış> hemen bitecek yani
|
||
|
||
ama dizilerin en az 90 dakika olması gerekmiyormuydu?
|
||
|
||
geçen gün bir gazetede okudum avrupa yakasının gelecek sezon devam etmesi için 100 dakikadan 65 dakikaya alınmış> hemen bitecek yani ![]() ama dizilerin en az 90 dakika olması gerekmiyormuydu? bir gazetede okumuştum ama su anda bulamıyorum bulunca eklicem o haberi
![]() |
||
|
||
| evet öyle bir şey varmış..bende geçenlerde sağolsun Cengiz Bey'in(!) yazısından öğrendim..65 dakikaya düşecekmiş dizi yeni sezonda.. ah canım çok şaşırdım bu haberi verdikten sonra ertesi günü nasıl oldu da Engin Günaydın'la karşılaşmamış,ya da Gülse'yle.. hayret
|
||
|
||
| Çok güzeldi yahu dün. "Ben senin süper egonum, aslında yoğum yoğum"
|
||
|
||
evet öyle bir şey varmış..bende geçenlerde sağolsun Cengiz Bey'in(!) yazısından öğrendim..65 dakikaya düşecekmiş dizi yeni sezonda.. ağlamak istiyorum bana bunu yapamzlar. ah canım çok şaşırdım bu haberi verdikten sonra ertesi günü nasıl oldu da Engin Günaydın'la karşılaşmamış,ya da Gülse'yle.. hayret ![]() zaten izlediğim 2 dizi var.
|
||
|
||
| Burhan,Şahika vs. dizinin en iyi oyuncusu diyorlar ama benim için dizinin en iyi ve en değerli oyuncusu GÜLSE BİRSEL'dir.Kadın hem dizinin senaristliğini yapıyor hem de dizide müthiş bir oyunculukla diziyi çekip çeviriyor.Gülse Birsel olmasa Avrupa Yakası bir hiç.. | ||
|
||
bu haftaki bölümüne pek bakamadım ama en sonuna baktım.burhan."aslında ben yoğum...." bittim orada ya.
|
||
|
||
| Var Mısın Yok Musun-Burhan Altıntop-2 (30 Mayıs 2008) http://www.ezberim.com/komik-videolar/92176-varmisin-yokmusun-burhan-abi-2-burhan/ buradan izleyebilirsiniz.. |
||
|
||
| diğer ülkelerde sitcomlar 45 dk kadar sürüyo..yani bir olay başlıyor arka arkaya espriler espriler olay sonuçlanıyor ve bitiyor...gülse birsel kaç senedir 90dk'lık sitcom yazıyor ve bu oldukça yorucu olmalı.olaylar uzadıkça uzuyor...bence seneye sürenin kısalması hem dizinin kalitesini koruyacak,hem de gülse birsel için kolaylık olacak.bir avrupa yakası fanatiği olarak daha az süre olması beni de üzüyor elbet ama sanırım böylesi daha iyi olcak | ||
|
||
çook eğlenceli bir dizi bence ama45 dk kısaltılıyo die üzüldüm
|
||
|
||
çook eğlenceli bir dizi bnce ama45 dk kısaltılıyo die üzldüm bence 45 dk olması daha iyi.süreyi uzatacaklar diye daha kötü oluyor.kısa ve öz olmalı. ![]()
|
||
|
||
diğer ülkelerde sitcomlar 45 dk kadar sürüyo..yani bir olay başlıyor arka arkaya espriler espriler olay sonuçlanıyor ve bitiyor...gülse birsel kaç senedir 90dk'lık sitcom yazıyor ve bu oldukça yorucu olmalı.olaylar uzadıkça uzuyor...bence seneye sürenin kısalması hem dizinin kalitesini koruyacak,hem de gülse birsel için kolaylık olacak.bir avrupa yakası fanatiği olarak daha az süre olması beni de üzüyor elbet ama sanırım böylesi daha iyi olcak bencede gülseyi de düşünmek lazım.. ayrıca 45 dkya inmesi hem dizinin kalitesini koruyacak hemde daha uzun soluklu olmasını sağlayacak.. yoksa tabiki bende tüm avrupa yakası fanatikleri gibi dizinin 90 dk olmasını tercih ederim..
|
||
|
||
| ben avrupa yakasını ata demirer varken hiç kaçırmazdı.harikaydı.daha sonra burha geldi ilk başta izlemedim ama daha sonra deveam ettim.artık bi süre sonra aynı espriler sıkmaya başlıyo.bence diziyi götüren engin günaydınla binnur kaya | ||