|
||
Ya aynı kadro devam etsinler işte...azalmasınlar da..
|
||
|
||
| evet bencede ifotsuz avrupa yakası olurmu ya:( | ||
|
||
ifotun ayrılması çok kötü olmuş , ama şener şen çok iyi olur o dizi için ... bir de haberlerin doğruluğu kesinleşirse sevineceğiz...
|
||
|
||
ifot gitmeee kubilay da gitmesin ama geliyorlar soldan soldan
|
||
|
||
yaa şener şen'i duyunca birazda olsa sevinmiştim. ama yalan habermiş. ama gerçekten ifotsuz, kubisiz ve gülenaysız avrupa yakası olmaz.
|
||
|
||
Gülenay'ın şarkıları neydi öyle yaa...off nasıl hüzünlenirdim ben ..hele bi şarkısı var aklımdadır halen daha ![]() offf gitmeseler yaa (ifoooooooot,kubilaylaylaaaaaay ) |
||
|
||
| Avrupa Yakası süpriz transferiyle yeni sezona damgasını vuracak. Türk sinemasının ünlü ismi, Avrupa Yakası'nın yeni bölümlerinde Sacit'in Gaziantep'ten gelen babasını canlandıracak. ATV'nin sevilen dizisi 'Avrupa Yakası' yeni sezonda izleyicilere sürprizler sunacak. Ekrana geldiği ilk günden beri büyük beğeni toplayan ve Gazanfer Özcan, Tolga Çevik, Engin Günaydın ve Binnur Kaya gibi birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda barındıran diziye Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen de katılıyor. Usta oyuncu yeni sezonda, Sacit'in Gaziantep'ten gelen babasını canlandıracak. (alıntı) keşke kadro değişmeseydi.. |
||
|
||
ifot gitmeee kubilay da gitmesin ama geliyorlar soldan soldan ![]() gitmesinler ya aynı kadroyla devam etsinler bnce de
|
||
|
||
valkan dönüyooo !!!! süper yaaa
|
||
|
||
İffet ve Kubilay ın ayrılmasına üzüldüm.
|
||
|
||
DİZİ MÜZİĞİNE BAYILIYORUM
|
||
|
||
| atanın girmesini istemiyorum yaa.o varken izlemiyordum ben bu diziyi burhan sayesinde izlemeye başladım. | ||
|
||
| Volkan'ın dönmesi süper olucak Burhan'ın iğrenç espirilerinden kurtulucaz biraz daha.. | ||
|
||
atanın girmesini istemiyorum yaa.o varken izlemiyordum ben bu diziyi burhan sayesinde izlemeye başladım. aynen hiç beğenmiyorum . bence burhan acayip popüler oldu. bnde islemiodum burhandan önce.. |
||
|
||
ayy süper olucak bence bu sezon burhan volkan ve şahika
|
||