|
||
kadro muhteşem ya!yine güleceğiz.hehe çarşambaya az kaldı.
|
||
|
||
eeeheehe yaka yine kopardı beni yaaa ..allahım burhanın yeşil havlulu hali çok komikti,hele bir de diyor ki"yaa böyle çok iyi alttan serinliyorum yani"demesi.ben gürgeni beğendim dizide,çok iyi uymuş cesur karakteri gürgene hele aslı nın sen kimsin sorusuna"sen kimsin"diye karşılık vermesi ve aslıya"sen de bana taktın haa ne istiyon benden nee!"diye kızması çok komikti ![]() allahım bir de afet şahika var tam bela,
|
||
|
||
| gürgen öz de avrupa yakasında oynuyormuş yeni gördüm onu makinadan tanıyorum harika bir tiyatrocuydu şimdi dizilerdede çok iyi olcagından eminim gelde seyretme. | ||
|
||
şahika rolüne bayıldım..bebeğim,kuzum demeleri hele ![]() ama açıkcası cesur(yani gürgen öz) rolünü sevmedim yani daha aktif bir karakter verilebilirdi..pek ısınamadım halbuki ondan daha farklı şeyler bekliyordum..önceki kadar olmasa da bu sezon da güleceğiz..
|
||
|
||
| Şahika bir harika yaa.Kadın oyunculuğunu bu dizide de göstermiş resmen... | ||
|
||
şahika denen kadına acaip gıcık oldum hatta onun yüzünden dizinin tamamını izlemedim.gürgen öz beklediğimden daha komikti..ama her zamanki gibi en süperi BURHAN
|
||
|
||
bu sezonun ilk bölümü güzeldii
|
||
|
||
birde ben yorum yapayim.. bu konuda ben yorum yapmazsam olmaz.![]() BURHAN eski performansinda ve yine süper, ASLI eskisi gibi cazgir, TAHSIN hala tiktiklari var, IFOT hayret soldan soldan gelmediler,YAPRAK ne olmus kiza ya, SACIT hala sIk sIk saclarina dokunuyor,.... ve iste geldik yeni oyunculara.. SAHIKA tam bir psikopat ama hasta oldum o kadina, süper rol yapiyor ve CESUR tam dayaklik.. ![]() begendim valla ilk bölümü.. |
||
|
||
| valla gürgenn karakterine bittim ya süper acaip yakışmş rolüne | ||
|
||
| bu yeni sezon bana fazla sıcak gelmedi ama heralde yeni karakterlere de alışacağım. yeni olarak kadroya dahil edilen şaika müthiş bir hatun. hayallerimin kadını:P hele erkekleri görüp uyyy demesi yok mu:D burhanda tabiki çok güzeldi bebişim | ||
|
||
izlediğim tek dizidir
|
||
|
||
sezonun ilk bölümünün birazını izledim, komikti. ilerleyen bölümlerde dahada komik olur.
|
||
|
||
ehuehe Gürgen Öz e bittim ya.Aslıyla kim bilir neler yapacak ''Baba Figürü"
|
||
|
||
ßu akşam var gene bakalım neler olcak..şahikayı sevdim ya
|
||
|
||
bende heyecanla bekliyorum aksam olmasini. en cok burhanla sahikaya izliyecegime seviniyorum. ![]() sahikanin ben niyetliyim deyipte alti lahmacun yemesi süperdi ya
|
||