|
||
ayyy süper olacakkkk büyük bir sabırsızlıkla bekliyorumm
|
||
|
||
atanın girmesini istemiyorum yaa.o varken izlemiyordum ben bu diziyi burhan sayesinde izlemeye başladım. aynen hiç beğenmiyorum . bence burhan acayip popüler oldu. bnde islemiodum burhandan önce..bende...
|
||
|
||
Aaa Volkan geri mi dönüyormuş?! ![]() Güzel olur yaa.Ne kadar çok renkli kişilik o kadar daha komik... ![]() Ama İfo ve Kubi nasıl ayrılırlar diziden yaa. ![]() Oyuncu gelsin ama kişi eksilmesinnn...
|
||
|
||
| '' Avrupa Yakası’ndan sürpriz bir ayrılık haberi daha geldi... Hümeyra ve Vural Çelik’in ayrılıp Ata Demirer’in dönüş yaptığı diziden ayrılan son isim “Sacit” rolündeki Tolga Çevik oldu. Ali Eyüboğlu'nun haberine göre, Tolga Çevik yeni dönemde Komedi Dükkanı’na ağırlık vermek için Avrupa Yakası’yla yollarını ayırdı.'' off yaa..
|
||
|
||
ifo yu nasıl kaldırıcaklar yaa o karakter kalkarmı eksikligi çok hissedilicek ufff kime soldan soldan gelicekler yaaa sacitte giderse tam olur ufff banane yaa ama gerçi bunada şükür burhan abimiz duriyi hümeyra hanımın gidişi büyük eksiklik hissettirşcek bence
|
||
|
||
oLsun volkan geLdi.. ama sacit e üzüldüm ben..
|
||
|
||
| Sacit de mi ayrıldıııı??!!! Ya inanmıyorum, ama o çok iyiydi ya... Of ama ne bu bir sezonda 3 kişi birden çıkarılır mı... Hem de İfo, Kubilay ve Sacit... ![]() Ama Ata Demirer'in dönüşü iyi olmuş bence...
|
||
|
||
ben tolga çevik'in gidişinin gerçek olmamasını diliyorum söylentidir inşallah
|
||
|
||
tolga çevik komedi dükkanı için bırakmış avrupa yakasını keşke gitmeseymiş. ama yinede engin günaydın var ya o bize yeter birde gülse birsel
|
||
|
||
aaa ciddi mi be anaaolsun napalım onsuz da vardı avrupa yakası. ama komedi dükkanı hiç onsuz olmadı.doğrusunu yapmış
|
||
|
||
sacit gitmedi diye biliyorm ben..nasıl olur yaa anaaam ![]() volkan niye döndü yaa
|
||
|
||
Sacit'in gitmesi kötü oldu gerçekten de ![]() |
||
|
||
| yeni bölümleri ne zaman başlıcak ? bilen var mı? | ||
|
||
yeni bölümleri ne zaman başlıcak ? bilen var mı? 24 eyLüL sanırım (: öyLe okumuştum.. |
||
|
||
daha çok varmış teşekkür ederim =)
|
||