|
||
ne zaman başlıyor ???bütün diziler var bir avrupa yakası yok hakikaten ya.![]() |
||
|
||
ne zaman başlıyor ???bütün diziler var bir avrupa yakası yok hakikaten ya.![]()
|
||
|
||
| 24 eylül'e daha var ya.bekleyeceğiz artık. | ||
|
||
| başlasın bakalaım eski bölümler kadar güldürebilecekler mi beni... |
||
|
||
| olay:Aslı, Makbule'yi Burhan'a kakalamaya çalışırken... Burhan:Ben 0 beden ihtimali 0 olan bir kuzen,eli hamur kokan bir kuzen istemiyorum!!!! ![]() ------------------------------ bişey daha;( )galiba 78. bölümde Volkan'ın Fındık Fıstık şarkısını A Takımı programında tanıtırken stüdyoda şarkıya tempo tutan el çırpanların arasında 4x4 grubunun yakışıklı solisti Deniz'i görebilirsiniz.
|
||
|
||
6 gün kalıd başlamasına... Merakla bekliyorum!!!
|
||
|
||
bence dizideki oyuncu değişiklikleri iyi oluyor bir bakıma.sürekli aynı karakterler olsa işlenecek konu olmaz ama her sezon oyuncu değişiyo ve çok farklı olaylar çıkıyo ortaya bir de bu taraftan bakmak lazım valla ben kim çıkarsa çıksın senaryoyu gülse birsel yazdığı sürece izlerim sanırsam.yaratıcı kadın ya bu arada ifotun yerine aslının halası gelcekmiş galiba ne kadar doğru bilmem
|
||
|
||
Bir an önce başlasın istiyorum Volkan'ı çok merak ediyorum .............
|
||
|
||
ilk bölümünden beri hiç kaçırmadan izlediğim matrak dizi
|
||
|
||
Taklitlerini yaptığımız harika dizi ![]() Burhan Altıntop süper biri ya O olmasa dizinin tadı tuzu olmaz bence
|
||
|
||
dizinin yeni bölümünü 50 kere izledim atv'de,hep de bana rastlıyor nedense ..volkan'ı gördüm pek haz etmedim gözlerini patlata patlata kızıyordu burhan'a ![]() AVRUPA YAKASI Bölüm 163 / Yeni Bölüm 24 Eylül Çarşamba 20:00'de Avrupa Yakası 6. sezonunda da komedinin değişmez adresi olmaya devam edecek. Ata Demirer'in dönüşü ve başka sürpriz karakterlerle yenilenen Avrupa Yakası, bu yıl da kendinden çok bahsettirecek. Sütçüoğlu rezidansında işler, Tahsin bey, Aslı, Makbule, Burhan Altıntop dörtlüsüne Volkan'ın da askerden dönerek katılmasıyla iyice çığırından çıkacak. Muhallebicide Volkan'ın maceralarına, değişmez ekip Sertaç, Tacettin, İzzet ve yeni kahramanımız Karadenizli Dursun eşlik edecek! Ofiste her zaman olduğu gibi Şahika, Cem, Fatoş, Yaprak, Tanrıverdi ve Sadettin Bey, Burhan Altıntop'a tahammül etmeye devam edecekler! Aslı'nın yeni aşkı Osman hayatımıza heyecan katarken, kapıcı dairesinde Sabit Efendi, Hediye Teyze ve Nilay, ayrıca Sütçüoğlu ailesinin eski dünürleri Bülent ve Sedef zaman zaman hayatımızın parçaları olmayı sürdürecekler. |
||
|
||
Oyy... Çok merak etmeye başladm..
|
||
|
||
| rutkay aziz (bülent) ayrılmamışmıydı ?? | ||
|
||
rutkay aziz (bülent) ayrılmamışmıydı ?? ayrıldı evet.ama arada bir uğrayacak sanırsam diziye.
|
||
|
||
arada konuk oyuncu olucaklar sedef hanımla bülent eby demekki yada benmi yanlış anladım acaba
|
||