|
||
rutkay aziz (bülent) ayrılmamışmıydı ?? ayrıldı evet.ama arada bir uğrayacak sanırsam diziye.![]() Ama yine de burhan var ya ona şükür
|
||
|
||
rutkay aziz (bülent) ayrılmamışmıydı ?? ayrıldı evet.ama arada bir uğrayacak sanırsam diziye.
|
||
|
||
ne ara alıntı yaptınız ya göremedim, çok hızlısınız ![]() bende seviyorum mösyö bülent'i (bizimkiler diye bi dizi vardı orada da hep ''canımın içi'' derdi.şimdi bu yaka'da izlerken bu cümle sık sık gelir aklıma )çapkın mapkın ama iyi adamdır,severim ![]() burhan galiba ilgisiz kalıyordu volkan gelince eve,herkes volkan'la ilgilenince burhan sinirleniyordu.. aa bir de dursun var yaa canım benim (garantisi yok )
|
||
|
||
Tolga'nın yerine Ata Demirer tekrar diziye katılması ne kadar gereksiz ve manasız oldu Gülse
|
||
|
||
Bence iyi oldu... Sonuçta Avrupa Yakası asıl Volkan karakteriyle başlamıştı...
|
||
|
||
| Özlemişim yahu ama Sacit ve Kubilay yok.... | ||
|
||
ayy güzeldi yaa esmer ve hoşsun aklında olsun
|
||
|
||
ayy güzeldi yaa bunu ben yazacaktım ama esmer ve hoşsun aklında olsun çok hoşuma gitti ya dilime dolanmasa bari tam benlik bir cümle ![]() Burhan az değil yaa aileyi birbirine soktu ![]() bu arada yeni bir aşk mı doğuyor Şahika-Volkan
|
||
|
||
ayy güzeldi yaa bunu ben yazacaktım ama esmer ve hoşsun aklında olsun çok hoşuma gitti ya dilime dolanmasa bari tam benlik bir cümle ![]() Burhan az değil yaa aileyi birbirine soktu ![]() bu arada yeni bir aşk mı doğuyor Şahika-Volkan ![]() ayy evet evett doğsun süper olur (L) lahmacun yer dururlar
|
||
|
||
ayy güzeldi yaa bunu ben yazacaktım ama esmer ve hoşsun aklında olsun çok hoşuma gitti ya dilime dolanmasa bari tam benlik bir cümle ![]() Burhan az değil yaa aileyi birbirine soktu ![]() bu arada yeni bir aşk mı doğuyor Şahika-Volkan ![]() ayy evet evett doğsun süper olur (L) lahmacun yer dururlar ![]() ![]() kamera arkası da güzeldi volkan çok hata yaptı ama alışamadı garibim |
||
|
||
ayy güzeldi yaa bunu ben yazacaktım ama esmer ve hoşsun aklında olsun çok hoşuma gitti ya dilime dolanmasa bari tam benlik bir cümle ![]() Burhan az değil yaa aileyi birbirine soktu ![]() bu arada yeni bir aşk mı doğuyor Şahika-Volkan ![]() ayy evet evett doğsun süper olur (L) lahmacun yer dururlar ![]() ![]() kamera arkası da güzeldi volkan çok hata yaptı ama alışamadı garibim kısa sürdü ama ya geçen sene daha uzundu (: şahika nın iftar yemeği harikaydı ''sevgili yoksullar...''
|
||
|
||
| volkan selinle evlenip gitmişti seline ne oldu şimdi..bide ifotu nereye göndermişler | ||
|
||
volkan selinle evlenip gitmişti seline ne oldu şimdi..bide ifotu nereye göndermişler selin le ifota burhan gaz verdi.. selin volkan dan ayrılıp paris e gitti ifot ta tahsin e kızıp bursa ya kardeşinin yanına gitti (:
|
||
|
||
| Güzel bir bolümdü. | ||
|
||
| gerçekten ya şahika iftara katılanlara "sevgili yoksullar" diye hitap edince ben de koptum orda ya:D bi de volkan osmanı zıpkınla vurduğunda:D:D |
||