|
||
ya ben gülmekten koptum izlerken o doğruya doğru.. ama volkan hani iş görüşmesine giderken fatoştan bikaç tüyo filan aldı ya ben orda fatoşun "konuşurken araya bikaç ingilizce kelime kat" filan demesine acayip sinir oldum..
|
||
|
||
| ya yeni sezondan hiç umutlu değildim ama çok beğendim yineeee çok güzel iş çıkartıyorlar çok seviyorum
|
||
|
||
yine süperler..
|
||
|
||
ben izleyemedim yaa :'(artık bu hafta bakalım izlemeye çalışacağım
|
||
|
||
Bugün tekrarı var izleyemiyenler için duyurulur .........................
|
||
|
||
yeni bölümünü izlediiim yine çok güzeldi yaa ![]() Hele Volkan'ın iş görüşmesinde şöyle demesine koptum:hobilerim arasında kaykayla kaymak ve ebru sanatı var.
|
||
|
||
| Tam da tahmin ettiğim gibi, harikaydı! Aslı: Gerizekalı! Osman'ı vurdun! Volkan: "Gerizekalı Osman" kim?!
|
||
|
||
Tam da tahmin ettiğim gibi, harikaydı! ayy evet o kısmı da süperdiii Aslı: Gerizekalı! Osman'ı vurdun! Volkan: "Gerizekalı Osman" kim?! ![]()
|
||
|
||
Bir de Şahika'nın iftar yemeği var tabi! ![]() Menümüzde .... ve "böcek"var. ![]() Sevgili yoksullar!
|
||
|
||
Bir de Şahika'nın iftar yemeği var tabi! sevgili yoksullar! gitmeyin ya sevgili yoksullar! ![]() Menümüzde .... ve "böcek"var. ![]() Sevgili yoksullar! ![]()
|
||
|
||
bu hafta son 20 dakikasını izleyebildim ...netten de izlemeye üşendim
|
||
|
||
bu haftada burhanın ikidebir aynı taksiye binip yalanlar uydurması çok güzeldi ![]() -Aa bi dakika ya o benim kardeşim yıllardır görmediğim kardeşim durdur sana arabayı dur dur kardeşimmmmmm taksiciye para vermeme taktiklerii
|
||
|
||
evet ya taksi olayını günlük hayatıma taşıyacağım.
|
||
|
||
| bu haftaki bölümü,her haftaki bölümü gibi komikti.. ancak her ne kadar Ata Demirer'i beğenip,taktir etsem de, bu dizide Ata'nın oynamasını pek beğenmiyorum. yine de iyi bir oyuncu,seviyorum,ama en iyi oyuncu olan Hümeyra'nın diziden çıkması en kötü oldu.. |
||
|
||
Ayy Ata iyi ki girdi diziye tekrar... ![]() Bu arada Şahika ve Osman'ın halasına bayıldım!
|
||