|
||
harikalardı Ata gelmesi çok güzel oldu ya yaylalar yaylalar...
|
||
|
||
Ayy Ata iyi ki girdi diziye tekrar... cidden ata demirer iyi ki geldi tekrar. iyi oldu böyle ama keşke hümeyra da olsaydı (laf aramızda ikisi arasında tercih yapsaydım atayı seçerdim kesinn )![]() Bu arada Şahika ve Osman'ın halasına bayıldım! ![]() ama sacit çok hoştu yaa bari o gitmeseydii volkanla sacit şahika için kavga etselerdi filann güzel olurdu aslında neysee ben izlemeye gidiyorumm şimdii çok kaçıırdım ama olsun |
||
|
||
en son kırmızı ayakkabılarla kaldı Burhan hahaha güzeldi yine bu hafta da.
|
||
|
||
ayy süperdi dünde yazık burhan kırmızı ayakkabılarla kaldı
|
||
|
||
Çok komikti yine dün ya gülmekten öldüm
|
||
|
||
| Hoşşiiikk seniii! Sısgalarda çoh sinsi olur dirlerdi böyüklerimiz ama ben bilmiyom.' uiişşşşş tirledim haaa! zuhauhauaha bu repliklere kopuyorum ya yeni karaktere bayıldım!
|
||
|
||
| İşte benim dizim! Bayılıyom valla! |
||
|
||
| çok renkli bi dizi espiriler kaliteli | ||
|
||
Gerizekalı Osman kim? vee Burhan'ın kırmızı ayakkabıları.. çok komik ya..
|
||
|
||
volkan'ın "kaçak" yorumu ne güzeldi yaa bayıldım ben,nette bulsam izliycem,gerçekten süperdi,tadı damağımda kaldı be
|
||
|
||
Uuuyihh! Tirledim haaa!
|
||
|
||
| bu haftaki bölüme bakamadım ama eminim ki yine harikaydı. | ||
|
||
Dilber Hala süper yaa. birde o hareketleri var ya "ter bastı" falan bayıldım doğrusu..
|
||
|
||
haha çok komikti bu hafta da .dursun yaa adamım benim ![]() dizikolik olanlara iyi bir göndermeydi bu haftaki bölüm,kutluyorum gülse'yi. dilber hala ya tam cadı o kadın,zavallı tahsin sütçüoğlu ![]() |
||
|
||
Dilber halaaaa ! iyiki varsın ben Avrupa Yakasını herzaman izleyemiyorum ama arada bir bakıyorum.Gercekten harikaydı bu hafta da...Ata iyi ki geldin
|
||