|
||
| bendemi sorun var acaba? ben sevemiyorum bu diziyi ya ![]() çok aşırı derece itici geliyor bana esprileri falan ![]() benden başkada sevmeyen yok heralde yahu kesin bende bişey var
|
||
|
||
| ya belki hatirlayanalr vardir, daha dizide volki varken(ata demirer) hep onun ünlü olma aski vardi, bir sarki cikarmisti, findik fisitk oooof ... öyle birseydi ama cok komikti, selin icin yapmisit o sarkiyi... aklima birden geldi koptumda, youtube'da gören varsa linki buraya koyar mi^^
|
||
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=f5i9_BOrSCk
|
||
|
||
tesekürlerr, kooptum yine
|
||
|
||
burhan ve şahika götürüyo diziyi ya. bencede hiç bitmemeli dizi katılıyorum her iki oyuncuda rolünü çok başarılı yapıyor
|
||
|
||
Al yazmalım, senaryosu süper dıdıdıdıdı
|
||
|
||
bendemi sorun var acaba? ben sevemiyorum bu diziyi ya ![]() çok aşırı derece itici geliyor bana esprileri falan ![]() benden başkada sevmeyen yok heralde yahu kesin bende bişey var ![]() bence sende bi sorun yok çünkü bende öyleyim. :)başından belli hiç sevmemiştimde zaten.çok abartılıyor gibime geliyor. |
||
|
||
| pazartesi saat: 20:00 de atv de yılbaşı özel bölümü var...yani yeni bölümü.. konuklar :murat boz,nükhet duru,demet akalın..daha bilmiyorum valla... ![]() |
||
|
||
| bu bölümde yani yılbaşı bölümünde gaffur da oynamak istemiş konuk olarak,ama gülse kabul etmemiş..iyi etti bence..gitti rahat ettim bende.. | ||
|
||
| Avrupa Yakası'nda sürpriz! Ata Demirer anlaşmazlığıyla düşüp diziden ayrılmıştı. Şimdi askerden dönecek mi? atv'nin uzun soluklu komedi dizisi Avrupa Yakası, Ata Demirer'e tekrar kavuşuyor. Dizinin Ocak ayından itibaren yayınlanacak bölümlerinde, ünlü komedyen Volkan karakteriyle tekrar yer alacak. atv'nin efsane dizisi, bir efsanesine yeniden kavuşuyor. Ünlü komedyen Ata Demirer'in Avrupa Yakası'na geri döneceği söyleniyor. Yayınlandığı günden itibaren hep zirvede olan, tiplemeleri ile izleyenleri gümekten kırıp geçiren atv'nin sevilen dizisi Avrupa Yakası, bir efsanesini yeniden ağırlayacak. Geçen sezon diziyi bırakan ünlü komedyen Ata Demirer, geri dönüyor. ASKERDEN GELECEK Canlandırdığı 'Volkan' karakteri ile herkesi kendisine hayran bırakan Ata, bıraktığı yerden devam edecek. Dizide rol gereği askere giden ve bu gidişle kendisini özleten ünlü komedyen, hayranları ile yeniden buluşacak. GÜRGEN GİDİYOR MU? Ancak başka bir iddiaya göre Volkan'ın dönüşü ile diziden iki oyuncu ayrılacak. Bu oyunculardan birinin Gaffur'un yerine gelen Gürgen Öz olduğu belirtiliyor. Cesur karakteri ile kapıcının yeğenini canlandıran Gürgen'in diziye veda edeceği öne sürülüyor. Diğer ismin ise kim olacağı sır gibi saklanıyor. http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=29.12.2007&Newsid=153936&Categoryid=8 |
||
|
||
| yaa ata gelsin onun oldugu bölümler harikaydı ASKER GELECEK AVRUPA YAKASI daha da şenlenecek;D | ||
|
||
| http://www.medyatava.net/haber.asp?id=41966 valla ben de burada okudum..burada ata gelmiyecek diyor gülse.. |
||
|
||
| bence süper bir dizi en komik kim ne derse desin burhan | ||
|
||
bende makbuleyle izzetin olduğuu bölümlere bitiyorum selvi boylum al yazmalımm kopuyorummm oralarda burhan zatenn 1 numara...
|
||
|
||
| burhan abi yeter bana:D | ||