|
||
| Arkadaşlar Yaprak Dökümü dizisini izleyeniniz var mı? Diziyi seviyor musunuz? | ||
|
||
| ben çok seviyorum ve izliyorum en çok sevdiğim dizilerden biri.. | ||
|
||
| zaman buldukca seyretmeye çalışıyorum yaprak dökümünü dizi fazla seyretmem ama kaliteli begendigim bir dizi olursa syrederim. | ||
|
||
| bende izlediğim tek dizi diyebilirim ayy o neclayla oğuzdan nefret ediyorum inş leyla onlardan güzel bir intikam alır ama şimdide neclanın durumuna üzüldüm ilk başta kapıyı çekip gittiği anda nefret etmiştim ama şimdi kız yalnız üzüldüm | ||
|
||
| aman üzülme nejla ya boşver o kendi istedi bunların olmasını . bencede leyla çok iyi bir intikam alsın ama zamanında leyla nında hataları oldu | ||
|
||
| evet ben de izliyorum güzel bir dizi.aslında böyle önemli eserlerin temalarının dışına çıkmadan dizi veya sinemalara uyarlanması çok güzel bişey | ||
|
||
| Avrupa yakasıyla aynı saatte yayınlandığı için reklamlarda bakıyorum | ||
|
||
evet malesef iki güzel dizi aynı saatte ben birini izliyorum diğerinide tekrarını izliyorum
|
||
|
||
ben bu diziyi çok seviyorumm ve kaçırmadan izliyorum
|
||
|
||
Avrupa yakasıyla aynı saatte yayınlandığı için reklamlarda bakıyorum bende avrupa yakasi yüzünden sadece reklamlarda bakiyorum... zaten bu dizide hep hüzün var.. bastan sona kadar izleyemiyorum. icim daraliyor..
|
||
|
||
| İzliyorum,seviyorum;her ne kadar kitaptan sapsa da... | ||
|
||
| favori dizim.iki elim kanda olsa izlerim o derece:D | ||
|
||
annem o diziyi izlemesi yüzünden ödevlerimi erken bitirdiğim ntv deki harun tekinin konuk olduğu programı izleyemedim izlemeye çabalasamda... o yüzden sevmiyorum artık
|
||
|
||
annem o diziyi izlemesi yüzünden ödevlerimi erken bitirdiğim ntv deki harun tekinin konuk olduğu programı izleyemedim izlemeye çabalasamda... o yüzden sevmiyorum artık aslında ben bu diziyi çok severim ama harun tekin varken bu diziyi izlemem ![]() aynı durumdayız benim annemde bu diziyi izlediği için bende izleyemedim harun tekin i.
|
||
|
||
| bi hatırla sevgili bi yaprak dökümü zaten favori dizilerim...takdir ediyorum böyle diziler yaratanları ne diyim... | ||