|
||
| ben çoğu zaman hangisini izleyeceğimi şaşırıyorum ama genel olarak avrupa yakasını izliyorum reklamlardada yaprak dökümüne bakıyorum ama bu hafta ikisinide izleyemedim çünkü ntv de ki programa odaklanmıştım... | ||
|
||
| bu diziyi beğeniyorum ama okul varken izleyemiyorum bence çok gerçekçi,oyunculara da rolleri çok yakışmış | ||
|
||
| bende çok seviyorum..kitabından çok farklı olsada günümüze uyarlaması çok güzel..oyuncular hikaye..her şey yerli yerinde.. | ||
|
||
| izlediğim dizilerden biri çok güzel bir dizi ... | ||
|
||
diziyi pek izlemiyorum ama şunu biliyorum; fikret karakterini canlandıran kadın, morveötesi nin yalnız şarkı klibinde oynamış.
|
||
|
||
diziyi pek izlemiyorum ama şunu biliyorum; fikret karakterini canlandıran kadın, morveötesi nin yalnız şarkı klibinde oynamış. ![]() hadi be.. cok sasirdim hemen klibi izlemem lazim.. ![]() NOT: cok iyi belli olmasada gelinlikli bir kadin var klipte ve o bayagi benziyor bence.. |
||
|
||
diziyi pek izlemiyorum ama şunu biliyorum; fikret karakterini canlandıran kadın, morveötesi nin yalnız şarkı klibinde oynamış. bennu yıldırımlar... ![]() klipte gelinlikli olan kişi sanırım, şimdi izleyince farkettim. bride klibi sonlarına doğru bir çift tartışıyor, ordaki kişide bennu yıldırımlar bence (: |
||
|
||
| ilk başladığında hiç kaçırmazdım şu sıralar izleyemiyorum hatta şuan var ama canım odaya gitmek istemiyor :)ama çok kaliteli oyuncular var zaten reşat nuri nin eseri tartışılmaz çok güzel aksettiriyolar | ||
|
||
diziyi pek izlemiyorum ama şunu biliyorum; fikret karakterini canlandıran kadın, morveötesi nin yalnız şarkı klibinde oynamış. ![]() hadi be.. cok sasirdim hemen klibi izlemem lazim.. ![]() NOT: cok iyi belli olmasada gelinlikli bir kadin var klipte ve o bayagi benziyor bence..
|
||
|
||
ben hic kacirmadan takip ediyorum. bence cok güzel bir dizi
|
||
|
||
| bende izlerim arada sırada | ||
|
||
| Ya şu dizideki Nejlaya sinir oluyorum hala hava atmaya çalışıyor ya.. Ne pislik kızmış ölse de kurtulsak diyorum içimden.. |
||
|
||
bu diziyi önceden severek izlerdim ama şimdi sıkıyor. hep hüzün hep hüzün sıkılıyor insan
|
||
|
||
Televizyon baktığım yok ama annem sayesinde dizinin büyük bir kısmını izledim. Tuğçee'nin de dediği gibi hüzünlü çok,özellikle 2 kız kardeşin acıları, ![]() diğer dizilere oranla kaliteli bir dizi oldunu düşünüyorum.
|
||
|
||
| annem sayesinde ferhunde'yi bile tanıdım.izlemeye başladım bu diziyi. | ||