|
||
Televizyon baktığım yok ama annem sayesinde dizinin büyük bir kısmını izledim. Tuğçee'nin de dediği gibi hüzünlü çok,özellikle 2 kız kardeşin acıları, Bende...becede ![]() diğer dizilere oranla kaliteli bir dizi oldunu düşünüyorum. ![]() .. diğer dizilerle kıyasaldığımızda daha kaliteli bence...tipik bir türk ailesi.. oyuncuları da iyi..gerçekte olmasada...
|
||
|
||
| delirttiler artık adamı yaa o kadar acıya(?) boğdularki insanı oyunculara da yazık yaa =) kitapla alakası olmayan harika bir uyarlama gerçekten... | ||
|
||
ReşaT Nuri Güntekin mezardan kalkıpda mı yazıyo artık ? Halkın tepkisine göre uzatıkça saçmalıyolar biraz saygı esere de reşat nuriyede (kendisini sevdiğimden değil de) ayrıca ben hiç bi kimsenin yaşantısından bişiler bulamıyorum klasik brezilya dizileri gibi tıpkı bir pembe dizi İĞRENÇÇÇ NEFRET EDİYORUM !....
|
||
|
||
| sıktı artık ya hiç güzel değil | ||
|
||
| bence iyice bozuldu orjinallığı bir an önce bitirseler iyi olur |
||
|
||
bence iyice bozuldu orjinallığı bir an önce bitirseler iyi olur Orjinale kadro olarak bağlı kalıp,kurguluyorlar... |
||
|
||
her hafta izliyorum ve en cok sevdigim dizidir
|
||
|
||
ben izlemiyorum arada bir görüyorum o da sıkıcı geliyor
|
||
|
||
Dizinin Şampiyonlar Ligi maçlarına denk gelmesi aile içi savaşlara neden açıyor yav annem diziye ben maça bakacam.. Babam arada kalıyor
|
||
|
||
Dizinin Şampiyonlar Ligi maçlarına denk gelmesi aile içi savaşlara neden açıyor yav aynen ya.hep maça denke kalıyor ama bizim evde ben arada kalıyorum.babam maç diyor,annem dizi.ben ne yapacağımı şaşırıyorum. annem diziye ben maça bakacam.. Babam arada kalıyor ![]()
|
||
|
||
Bir ara izliyordum ama artık o kadar zıvanadan çıktı ki görünce çığlık atıp kaçıyorum.
|
||
|
||
| böyle değerli bir yazarın kitabını canlandırıyorlar. tabi oyuncular da mükemmel olunca diyecek laf kalmıyor. | ||
|
||
bu diziyi izleyenlere üzülüyorum (başta anneme) yazık insanlara yaa ... her bölümde dram ağlamak...insanı bunalıma sokuyorr off
|
||
|
||
izlediğim tek dizi
|
||
|
||
| Diziyi sakız gibi uzattılar, o dizi kaç bin defa bitecekti şimdiye kadar..tamam konusu falan güzel ama kitapta bu kadar uzamıyor ki, sıkıldım artık.. | ||