|
||
kitabı mahvetmişler o kitapla hiç bir alakası yok nerdeyse sadece adını kullanmışlar ben zaten kitabı çoktan gözden çıkardım ama oğuza yazık oldu ya gül gibi çocuğa verdikleri role bak
|
||
|
||
offf bitiyor yaprak dökümüüüüü.bu sene son yaaaaaaa
|
||
|
||
yeni sezonun tanıtım reklamını beğenmedim.dandirik olmuş çok klasik.geçen yaz yaptıkları güzeldi.merak ettiriyordu falan filan.sevmedim
|
||
|
||
başta çok izlerdim bu diziyi, hiç kaçırmazdım.dört gözle hep çarşamba gününü beklerdim.ama şimdi çok sıktı, uzadıkça uzadı.artık pek sevmiyorum ve izlemeye devam eder miyim bilmiyorum
|
||
|
||
| Ben çok seviyordumi, izliyordum... Ama yeni sezonda nasıl olur bilemem tabii... Bir de Avrupa Yakası'yla aynı saate denk geldikleri için o gün hangisi ilgimi çekerse onu izliyorum zaten...
|
||
|
||
bu diziyi izlerken yanına bide 70lik açmak lazım..bir ailenin başına anca bu kadar çok kötü şey gelebilir..ali rıza beyi gülerken görmek istiyoruz
|
||
|
||
| hiç izlemedim şimdiye kadar.. o yüzden bir fikrim yok.. | ||
|
||
bunun yerine avrupa yakasını tercih ettiğim için izlemiyorum
|
||
|
||
| Yeni sezonun reklamlarını gördüm de yine başları dertten kurtulmıycak heralde... Yazık ya, ben çok kötü oluyorum izlerken zaten bu diziyi... Ama yeni sezonu da baya merak ettim şimdi... | ||
|
||
| ohhh beee!! sonunda bitiyor allahım bugünleri gösterdiği için teşekkürler.. |
||
|
||
| çok heyecanlı ilk bölümü ama... | ||
|
||
sonunda baslayacak cok heyecanli gercekten gördügüm kadariyla sezon acilis bölümü
|
||
|
||
bu diziyi izlerken yanına bide 70lik açmak lazım..bir ailenin başına anca bu kadar çok kötü şey gelebilir..ali rıza beyi gülerken görmek istiyoruz bencede ![]()
|
||
|
||
hiç izlemedim şimdiye kadar.. o yüzden bir fikrim yok.. boşver boşa can sıkıntısı
|
||
|
||
cem necla'ya evlenme teklif etmiş.of bu ne böyle nayır siz evlenemzsiniz be!!! bunu da dedirttiler ya bana tamam yani.
|
||