Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Yaprak Dökümü (tv dizisi)

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Tv-Radyo

: Yaprak Dökümü (tv dizisi)

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

toprak 30.08.2008 23:58:21
cem necla'ya evlenme teklif etmiş.of bu ne böyle Huh Huh Grin nayır siz evlenemzsiniz be!!! Shocked  bunu da dedirttiler ya bana tamam yani. Grin

ali rıza bey işte o zaman kalpten gider..ben zaten diziyi ali rıza beyi öldürerek bitirecekler diye düşünüyorum..bu kadar entrikalı bir dizi mutlu sonla bitmez değil mi? Cheesy

tuğçee 31.08.2008 09:52:44
Dizi bu sezonda karışıyor gibi  Grin  Çok üzüntü dolu olmazsa izlerim galiba.

Esmira 02.09.2008 17:54:40
Ben çok seviyorum ve izliyorum

crocus 02.09.2008 18:00:27
cem necla'ya evlenme teklif etmiş.of bu ne böyle Huh Huh Grin nayır siz evlenemzsiniz be!!! Shocked  bunu da dedirttiler ya bana tamam yani. Grin

cem'in aklı başında mı diye düşünmeye başladım.sonuçta onun sevdiği kız onu aldattı ve eniştesinle kaçtı.bunu nasıl unutabilir Huh Huh ama zaten cem'in ailesi evlenmelerine izin vermez!!!!

MvO_CrN 02.09.2008 18:14:08

cem'in aklı başında mı diye düşünmeye başladım.sonuçta onun sevdiği kız onu aldattı ve eniştesinle kaçtı.bunu nasıl unutabilir Huh Huh ama zaten cem'in ailesi evlenmelerine izin vermez!!!!
izin vermesin onlarda kaçar Tongue nasıl olsa necla alışkın kaçmaya Cheesy her neyse öss dolayısıyla izleyemeyeceğim burdaki yorumları takip ederim artık..

derin miray 02.09.2008 19:00:13
Ben bu diziyi sıklıkla takip ediyorum ve dikkatimi çeken şu; Her bölümünde sürekli hüzün verici bir olay oluyor, Hiç olumlu bir gelişme yok, o yüzden bazen izlemekten sıkılıyorum

crocus 03.09.2008 20:53:35
off bugün yaprak dökümü başladığında annemler yine televizyonun başına geçti bende bir izliyem dedim...ferhundenin annesi geldiğinde ferhunde bu olayları ona nasıl anlatacağını merak etmiştim doğrusu.ama zaten yalan söyleyeceği belliydi.ve annesinin "hesap sormak" için ali riza beye gitmesine şaşırmadım.şüphelendi...bakalım ferhunde ona doğruyu anlatabilcek mi ama "sen bana değil de onlara mı inanıyorsun??" falan der belki Tongue ayrıca ceme babasını dinlemesini tavsiye ederim çünkü adam çok haklı...

toprak 03.09.2008 22:19:27
ben bugün dizide çok daraldım..izledim sonuna kadar ama gerçekten daraldım..ya sıkılmaya başladım ya büyümeye başladım yada artık bende duygularımı aldırdım Cheesy

+++KoRn+++ 03.09.2008 22:22:21
güzel kafiyeli Grin

pitikare 03.09.2008 22:25:52
ben bugün dizide çok daraldım..izledim sonuna kadar ama gerçekten daraldım..ya sıkılmaya başladım ya büyümeye başladım yada artık bende duygularımı aldırdım Cheesy

yok yok bu akşam gerçekten sıkıcı geçti yada artık ailenin yaşadığı dramlara alıştık Cheesy

depresiff 03.09.2008 22:53:15

yok yok bu akşam gerçekten sıkıcı geçti yada artık ailenin yaşadığı dramlara alıştık Cheesy
evet alışıldık artık hersey.. tum felaketler bu aılenın basına geldı zaten sırayla..
bende ızlıyodum ama bı sure sonra sıktı.. allahtan bu sonbaharları 'son' baharları olcakmış Cheesy:D cok uzulduım Tongue

tatlı_cadı 04.09.2008 13:03:10

onu geç..necla zaten kabul etmez...bence..etmesin zaten..eğer öyle birşey olursa düşünemiyorum yani...heralde leyla bu sefer ortadan çatlar.. Cheesy

!.seLen.! 04.09.2008 19:04:48
ali rıza bey bu kadar olayın üstüne kalpten gitmedi ya buna da şükür.. Grin Grin

alen 04.09.2008 20:05:13
Bence çok heycanlı ya... Bu sezonda güzel olur bence.....
Necla'yla Leyla'nın barışmasına çok sevindim... Cheesy

szn_mor 04.09.2008 20:07:16
Bence çok heycanlı ya... Bu sezonda güzel olur bence.....
Necla'yla Leyla'nın barışmasına çok sevindim... Cheesy

evet bende annem sayesinde izledim bikaç kere o küsmelerinide gördüm barışmaları ii olmuş  Smiley

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468