|
||
cem necla'ya evlenme teklif etmiş.of bu ne böyle nayır siz evlenemzsiniz be!!! bunu da dedirttiler ya bana tamam yani. ![]() ali rıza bey işte o zaman kalpten gider..ben zaten diziyi ali rıza beyi öldürerek bitirecekler diye düşünüyorum..bu kadar entrikalı bir dizi mutlu sonla bitmez değil mi?
|
||
|
||
Dizi bu sezonda karışıyor gibi Çok üzüntü dolu olmazsa izlerim galiba.
|
||
|
||
| Ben çok seviyorum ve izliyorum | ||
|
||
cem necla'ya evlenme teklif etmiş.of bu ne böyle nayır siz evlenemzsiniz be!!! bunu da dedirttiler ya bana tamam yani. ![]() cem'in aklı başında mı diye düşünmeye başladım.sonuçta onun sevdiği kız onu aldattı ve eniştesinle kaçtı.bunu nasıl unutabilir ama zaten cem'in ailesi evlenmelerine izin vermez!!!!
|
||
|
||
cem necla'ya evlenme teklif etmiş.of bu ne böyle nayır siz evlenemzsiniz be!!! bunu da dedirttiler ya bana tamam yani. ![]() cem'in aklı başında mı diye düşünmeye başladım.sonuçta onun sevdiği kız onu aldattı ve eniştesinle kaçtı.bunu nasıl unutabilir ama zaten cem'in ailesi evlenmelerine izin vermez!!!! nasıl olsa necla alışkın kaçmaya her neyse öss dolayısıyla izleyemeyeceğim burdaki yorumları takip ederim artık..
|
||
|
||
| Ben bu diziyi sıklıkla takip ediyorum ve dikkatimi çeken şu; Her bölümünde sürekli hüzün verici bir olay oluyor, Hiç olumlu bir gelişme yok, o yüzden bazen izlemekten sıkılıyorum | ||
|
||
off bugün yaprak dökümü başladığında annemler yine televizyonun başına geçti bende bir izliyem dedim...ferhundenin annesi geldiğinde ferhunde bu olayları ona nasıl anlatacağını merak etmiştim doğrusu.ama zaten yalan söyleyeceği belliydi.ve annesinin "hesap sormak" için ali riza beye gitmesine şaşırmadım.şüphelendi...bakalım ferhunde ona doğruyu anlatabilcek mi ama "sen bana değil de onlara mı inanıyorsun??" falan der belki ayrıca ceme babasını dinlemesini tavsiye ederim çünkü adam çok haklı...
|
||
|
||
ben bugün dizide çok daraldım..izledim sonuna kadar ama gerçekten daraldım..ya sıkılmaya başladım ya büyümeye başladım yada artık bende duygularımı aldırdım
|
||
|
||
güzel kafiyeli
|
||
|
||
ben bugün dizide çok daraldım..izledim sonuna kadar ama gerçekten daraldım..ya sıkılmaya başladım ya büyümeye başladım yada artık bende duygularımı aldırdım ![]() yok yok bu akşam gerçekten sıkıcı geçti yada artık ailenin yaşadığı dramlara alıştık
|
||
|
||
ben bugün dizide çok daraldım..izledim sonuna kadar ama gerçekten daraldım..ya sıkılmaya başladım ya büyümeye başladım yada artık bende duygularımı aldırdım ![]() yok yok bu akşam gerçekten sıkıcı geçti yada artık ailenin yaşadığı dramlara alıştık ![]() bende ızlıyodum ama bı sure sonra sıktı.. allahtan bu sonbaharları 'son' baharları olcakmış :D cok uzulduım ![]() |
||
|
||
cem necla'ya evlenme teklif etmiş.of bu ne böyle nayır siz evlenemzsiniz be!!! bunu da dedirttiler ya bana tamam yani. ![]() cem'in aklı başında mı diye düşünmeye başladım.sonuçta onun sevdiği kız onu aldattı ve eniştesinle kaçtı.bunu nasıl unutabilir ama zaten cem'in ailesi evlenmelerine izin vermez!!!!
|
||
|
||
ali rıza bey bu kadar olayın üstüne kalpten gitmedi ya buna da şükür..
|
||
|
||
| Bence çok heycanlı ya... Bu sezonda güzel olur bence..... Necla'yla Leyla'nın barışmasına çok sevindim...
|
||
|
||
Bence çok heycanlı ya... Bu sezonda güzel olur bence..... evet bende annem sayesinde izledim bikaç kere o küsmelerinide gördüm barışmaları ii olmuş Necla'yla Leyla'nın barışmasına çok sevindim... ![]()
|
||