|
||
| Bu sonbahar Yaprak Dökümü'nün SON Bahar'ı olacakmış.Ben izlemiyorum ama güzel bir diziye benziyor.En azından müziği ve şu sloganı insanı çok etkiliyor ve ne kadar kaliteli nir dizi olduğunu gösteriyor. | ||
|
||
tek kelımeyle bayılıyorum!!! tam bır aıle dızısı bnce
|
||
|
||
Bu kadar olay da bir aile için fazla diye düşünüyorum Yani abartma var dizide
|
||
|
||
Bu kadar olay da bir aile için fazla diye düşünüyorum Hayatın gerçekleri... Yani abartma var dizide ![]()
|
||
|
||
sahurda izlemiştim ben ilk bölümünü... ağlattı be sabah sabah. benim gibi ağlamayan insanı bir de. hiç izlemem oysa ama...
|
||
|
||
Bu kadar olay da bir aile için fazla diye düşünüyorum kitapta bence daha fazlası var...yni sen reşat nuti güntekin'i eleştiriyosun diziyi değil...
Yani abartma var dizide ![]() |
||
|
||
| adam şok üstüne şok yasıyor hala olumlu yasıyor biraz isyan et be adam... İzlemiyorum ama evde basından kalkmayanlar var.. | ||
|
||
ya ben cemin anne babası evlenmelerini engellemelerini, karşı çıkmalarını, izin vermemelerini falan bekliyordum
|
||
|
||
Bu kadar olay da bir aile için fazla diye düşünüyorum kitapta bence daha fazlası var...yni sen reşat nuti güntekin'i eleştiriyosun diziyi değil... Yani abartma var dizide ![]() |
||
|
||
| Bu arada dizide yayınlananlarla kitap arasında bağıntı yok bunu dizi yöneticileri dedi sadece isim ve kişilerin adları aynı.. | ||
|
||
| o kadar da kitaptan ayrı gitmediler,şöyleki kitapta olan olayların çoğu oldu,tabi ki bu bir dizi ve tuttu,uzattılar,değişik bölümler eklediler ama genel olarak sadece isim ve karakterler aynı demek yanlış olur.yalnız ali rıza'ya ve tahsin'e çizdikleri portre yanlıştı o da dizide kaynadı gitti zaten:) ben bu bölümde cem'i yok işte "zaten necla'yı üzerse karşısında bizi bulur" tarzı söylemlerle korkutmalarına kıl oldum.allah allah ya.sen git eniştenle kaç,cem sana ağzını açıp bişey demesin ama o necla'yı üzerse ailecenek yapışırlarmış bak bak.ulen cem çok eziksin ya
|
||
|
||
| sabah saatlerinde trt de yaprak dökümünün ilk çekimi var ve olaylar hiç birbirini tutmuyor..sadece neclanın eniştesiyle kaçması var..ferhunde ve şevkette tamam ama..mesela fikretin evliliği kaynana yüzünden değil kocası yüzünden kötü gidiyor.. necla suriyeye gidiyor oğuzla (ki dizide adı oğuz değil başka bişey unuttum..)orda kaynana kayınbaba ve 3 5 çocukla yaşıyor mutsuz oluyor geri dönmek için babasına mektup yazıyor.. leyla kendini dağıtıyor ve avukat sevgilisiyle gününü gün ediyor..ona metreslik yapıyor.. bence böylesi daha güzel çünkü günümüzün şartlarına daha uygun.. |
||
|
||
| Cok abartmaya başladılar.Bu kadarı da fazla ! diyor insan.İzlemiyorum... | ||