|
||
| bir korku romanı yazsanız: BU ROMANIN: KONUSU BAŞ KARAKTERLERİ kim ya da nasıl olurdu MUTLU mu KARANLIK(nihahaha) SON MU? ÇALIŞTIRIN BAKALIM İÇİNİZDEKİ KARANLIĞI |
||
|
||
| zaten adı üstünde korku romanı demişsin ne kadar mutlu olabilir ki?ama sonuna doğru azcık olabiliyor mutluluklar.. neyse konuya dönersek şuana kadar korkuyu gerçek yaşatan hiçbir kitap yada film yoktur.. yok ya diyeceksiniz ama bu dediklerinizin adı gerilim/korku dur sadece korku korkutmuyor zaten..konuya cevap vereyim şimdi de yaşadığı kötü olaylar yüzünden hayattan soğumuş bir adam olurdu baş karakterim..bu adamın zaman zaman travmaları oluyor ve o travmalar sırasında ailesini katlediyor.. daha sonra başka bir boyuttan gelen canlıyla iletişim kuruyor..onun sayesinde yaşadıklarıyla yüzleşip bazı şeyleri telafi ediyor..romanın sonunda ise tedavi olmak için bir başka şehre gidiyor.eşyalarını toplayıp öteki şehre gitmek için eve uğruyor ve o sırada günlüğünü buluyor..aslında adamın hiç ailesi olmamıştı..peki bu yaşadıkları neydi? |
||
|
||
| korku romanı yazsam kesinlikle baş kişisi ben olurdum cani rolünde. hayatta aslında yapmak istediğim ve yapamadığım işkenceleri o kişilere yapardım. çok zevkli olacağına eminim. çok sayıda insana işkence uygular ve öldürüdüm.kitabın sonu ise o kişiye işkence yapardım. bana yaşattırdıklarını ona da hissettirirdim. sonunda ise dudağına bi öpücük kondurup ikimizi de vururdum.( cidden bunları bi ara yapmak istedim) | ||
|
||
| bas karakter kendim olurdum... sinir hastasi olurdum ve tüm iskenceleri ve ölümleride ben gerceklestirirdim... | ||
|
||
| stephen kınggı geçebilirdim:D | ||
|
||
aynen ben de baş kahraman olurdum. Ve herkese istediğimi yapardım.sonuçta roman ve gerçek olmadığı için içimden cani şeyler yapmak geliyor.iyi olurdu,stres atardık.
|
||
|
||
| bende baş kahraman olmak isterdim ama o korku romanına birazda komedi katarak insanlara zarar veren kişilere acı çektirmek isterdim. | ||
|
||
ben bir korku romanı yazsam;kahramanı bir şizofren(buna da taktım yav ,keşke şizofren olsam baş kahraman ben olurdum ) olurdu.ve bu insan istemeyerek ailesine zarar veren biri olurdu.ne kadar korkunç bilmem ama ben insanları ne eder eder korkuturdum
|
||
|
||
MİLLET SORDUĞUMA SORACAĞIMA PİŞMAN ETTİNİZ BENİ NE ÇOK CANİ VARMIŞ MVÖ FAN DA YAA!!! AMA BENİMDE ÇALIŞTIRACAK KARANLIĞIM YOK DEĞİL HANİBir alışveriş merkezinde bir sürü kadın çılgın gibi alışveriş yapıyor. Yemek kısmında da bir baba-kız kahve içip muhabbet ediyorlar sonra bir takım uzaylı mahlukatlar ışın mışın gönderip kadınları delirtiyorlar ( zaten alışveriş çılgını olmuşlar bir de bunun üzerine ışın siz düşünün ortamı) baba-kızı etkilemiyor bu ışınlar (ne hikmetse seçilmiş kişi bunlar) sonra kadınlar teker teker tezgahtarları mağaza müdürlerini öldürüyorlar. Ama öyle kuru kuru öldürmek değil otel filmindeki işgencelerle testeredekileri harmanlayın o cins. Sonra bu baba-kız dünyayı kurtarıyorlar falan filan bilindik son yaniç (GEÇENLERDE BABAMLA UYDURDUK BU HİKAYEYİ. tABİKİ ANNEM ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞINA KENDİNİ KAPTIRMIŞKEN) |
||
|
||
| arkadaşlar bu yazdıklarınız gerilim romanı olmuyor mu? yani korku romanlarında ya da filmlerinde hep görünmeyan varlıklar falan olmuyor mu? böyle ailesini katleden adam gerilim diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum? | ||
|
||
| bir katili araştıran hırslı başına buyruk korkusuz genç bir gazeteci kız olurdu baş karakter | ||
|
||
| grange romanlarından fırlama bişey olurdu herhalde ama ben inanmıyorum ki iyi bir korku romanı yazayım.. | ||
|
||
Agatha chırıstıe gibi yazmak isterim.Baş kahraman ben olabilirim fark etmez.Keserim,doğrarım kan akıtırım eğlenceli olur.Bir psikopatı canlandırmayı isterim.
|
||
|
||
| Baş karakteri sevgilim yapardım.O cinayetler işlerdi.Sonra benide kendine benzetirdi. Karanlık sokaklarda bir başımıza bizim mutluluğumuzu bozacak olan insanlara işkence edip öldürürdük. Kitabın sonunda da ben intihar ederdim. Ve ufacık bir not bırakırdım;bunu da kendi mutluluğum için yapıyorum... Amma yazdım iki dakikada ya.İnsanın karamsarlık ruhuna işlemeyegörsün.. |
||
|
||
ben bir korku romanı yazsam;kahramanı bir şizofren(buna da taktım yav aynen bende senin gibi şizofreniye takmış bulunuyorum:) ,keşke şizofren olsam baş kahraman ben olurdum ) olurdu.ve bu insan istemeyerek ailesine zarar veren biri olurdu.ne kadar korkunç bilmem ama ben insanları ne eder eder korkuturdum ![]() benimki de bir şizofren hakkında olurdu mutlaka |
||