|
||
| ÇEVRECİ RUSLAR CESET YOK MEZAR DERDİ YOK ,KALINTI YOK BULUŞ DEDİĞİN BÖYLE OLUR.. haberin altındaki bu yoruma bayıldım
|
||
|
||
| kendi ellerinde veya ABD ye patalr insallah töbe töbe | ||
|
||
tüm insanlığa hayırlı uğurlu olsun diyebileceğimiz bi buluş olsaydı keşke ama bu gidişle insan kalmıycak herkes buharlaşacak insan neslini tüketmek için büyük buluş aslında bunuda kabul etmek gerek
|
||
|
||
buna ıhtıyac vardı ya ondan uretmıslerdır kesın
|
||
|
||
| bu devede kulak kalır... abd ve rusya da açıklamadıkları ne silahlar,ne bombalar var. en basitlerinden biri,attığı eyaleti ve çevre eyaletlere ciddi zarar veren nukleer bodoof füzesi. atıldıktan sonra,o topraklarda 50 yıl radyasyon kalıyor. |
||
|
||
Umarm bu bombanin adresi A.B.D'den baska bir toprak olmaz!! İyi de neden böyle bir cümle kuruyorsun.Amerikanın izlediği emperyalist ve sömürgeci politikalara ben de karşıyım ama bu silah Amerika'ya karşı kullanılsın demek saçmalık olur.Ne suçu var ne günahı var Amerikalı bir bebeğin ya da kendi halinde Amerikalı bir insanın.Eğer karşı çıkacaksak,düşman olacaksak politkalara ve politikacılara olalım,tümden bir halka veya ulusa değil. |
||
|
||
| iyi halt yemişler...!! sanki yaptıkları da çok güzel birşey... devrimcinin yazdıklarına tamamen katılıyorum. devlete,politikalarına karşı olabiliriz fakat amerikan halkında da savaş karşıtı birçok insan var...bu nedenle genelleme yapmak saçma... aman atılmasın amerikaya da zaten...kıyameti koparırlar her zamanki gibi..sanki onların halkı insan da kendilerinin öldürdükleri insan değil!! |
||
|
||
| aa tebrik etmek lazım böyle bir icat başka hangi insan (!) icat edebilirki. büyük başarı.biz nasıl akıl edemdik insanları daha kolay öldürmeyi.hay allah gördünüz mü akıl edemedik.ruslar icat etti. ne büyük marifet.kendisiyle övünüyordur bunu icat eden birde ![]() insanlığımdan ben utanıyorum ya yazılar olsun artık ne diyeyim ki başka...
|
||
|
||
| Yine silah, yine ölüm, yine güvensizlik, yine bencillik... | ||
|
||
| Umarım böyle bişeyi ne bir kişi nede bir millet yaşar. Bu silahla koca bir ırk bile yok edilebilir. Dünya da yaşamak gittikçe zorlaşıyor.. |
||
|
||
| bu haber en çok ABD yi ürkütür | ||
|
||
gurur duysunlar delirmemek eldemi hala silah icat ediyorlar ya onca ölen insan hiç mi umurlarında değil
|
||
|
||
amerikanın eline bir geçtiysee... ![]() zaten çoktan geçmiştir de... |
||
|
||
| rusyadan ben herşeyi beklerim geleceğin amerikası | ||
|
||
| ne kadar düşünceliler ses kirliliği yapmıyorlar.. buharlaştığı için kim buharlaştı onu bile fark edemiyoruz hayatımız akıp gidiyor, harbi çok düşünceliler... |
||