|
||
| Evet 2.bölümü izledim en az birinci bölüm kadar güzeldi.. | ||
|
||
| iyi bi dizi vallaha |
||
|
||
| ilk bölümde pek hareket yoktu ki giriş bölümü olduğu için olamaz da zaten..Herneyse gerçekten güzel bir dizi ve gitgide işlerin karışmasından dolayı sonucunu merak ediyorum | ||
|
||
| ben ilk bölümünün hepsini izledim.sonraki bölümlerini az izledim. okul felan yüzünden ama git gide güzelleşen bir diziydi. | ||
|
||
| Okul yüzünden izleyemiyorum.sabah çok erken kalkmam gerekiyor... | ||
|
||
| sinema tadında güzel bi dizi.ayrıca erkan can türkiyede nadir oyunculardan biri onu da unutmamak lazım.nejat işler ve fikret kuşkanla beraber çok sağlam bi kadro olmuş | ||
|
||
| ben de biraz izledim.izlediğim kadarıyla güzel bir dizi zaten oyuncular da süper | ||
|
||
herşeyiyle kaliteli ve izlenebilir az sayıdaki dizilerden; ama okul yüzünden ben de izleyemiyorum yaa...
|
||
|
||
| cok az da olsa boyle kaliteli diziler yapıyorlar.gercekten cok güzel bir dizi ama umarım zaman gectikce senaryoyu sacma sapan bir hale getirmezler.. | ||
|
||
| sırf mehmet günsür var diye seyretmeye başladım ve şimdi severek izliyorum.oyuncu kadrosu çok iyi bence | ||
|
||
| ben nejat işler ve fikret kuşkan var diye ilk bölümünü heyecanla izledim ama... heyecanım kursağımda kaldı.ne biçim bi dizi resmen eski basit türk filmlerinin yeni versiyonu. bu kadroya bu dizi hiç yakışmadı.fragmanlarını bile izlemek istemiyorum. bence nejat ve fikret dizilerde oynamasınlar sadece filmlerde oynasınlar.diziler onların kalitelerinide düşürüyo.işte bu kadar |
||
|
||
| nitekim oyle, ama biliosunuz ki Turkiye'de pek film olmuyor, ve cektigi bir iki filmle de gecimin saglamak oldukca guc !! | ||
|
||
ben izliorum çok güzel bi dizi eee nede olsa nejat işler var bide mehmet günsür tabi
|
||
|
||
| cogunlukla herkes kadrosu için izlenmeye deger bulmus ama konusu da saglam bı dızı ayrıca oyuncular bır röportajlarında dızıyı tam zamanında tadında bırakacaklarını soylemıslerdı umarım öle olur cunku cooook uzatınca tadı kacıor | ||
|
||
| çok güzel bir dizi fikret kuşkan ve nejat işleri görür görmez izlemeye karar verdim ders programımı bile diziye göre yaptım her pazartesi izliyorum umarım gelip geçici bir dizi olmaz. iyi bir iş çıkartırlar ortaya | ||