|
||
| can abimizin asistanı diye biliyorum. kendisi kulise girmemi sağlamıştı. sağolsun çok ilgilenir ve her mailime cevap yazar. | ||
|
||
ilk kez duydum sanırım adını. belkide görmüşümdürde isim olarak bilmiyorumdur genede mvö ekibinden olması açısından severiz kendisini
|
||
|
||
ilk kez duydum sanırım adını. belkide görmüşümdürde isim olarak bilmiyorumdur genede mvö ekibinden olması açısından severiz kendisini ![]() tuğçe beyoğlunda bizi kulise alan ablamız kendisi,nası unutursun |
||
|
||
adını bilmiyormuşum o zaman açıklığa kavuştu. sen diyince hatırladım evet
|
||
|
||
| begüm'ün yerine gelen kişi... | ||
|
||
27ekim deki morveötesiyle çalışması son çalışmasıydı bir süre için...tek muhabbetimiz provalarda:bekleyecekmisiniz kızlar..? demesi çok tatlı biri...
|
||
|
||
ilk kez duydum sanırım adını. belkide görmüşümdürde isim olarak bilmiyorumdur genede mvö ekibinden olması açısından severiz kendisini ![]() orası öyle
|
||
|
||
artık mor ve ötesiyle birlikte çalışmasa da onu seviyoruz
|
||
|
||
Evet hala seviyoruz güler yüzlü insan
|
||
|
||
31 mayıs da anladım ki söylendiği kadar gıcık değilmiş ayrıca saçları çok güzel
|
||
|
||
Kendisini "Can'ın menajeri" şeklinde tanımlayan,güzel mi güzel,güleryüzlü,espirili,cana yakın ve bugün kulise girmemize çok yardımcı olmuş tatlı insan
|
||
|
||
kulise girmenize yardımcı mı oldu? ben artık mor ve ötesi ile çalışmıyor diye biliyordum. Konserde öle demişlerdi.Hatta onun yerine Defne diye biri geldi.
|
||
|
||
kulise girmenize yardımcı mı oldu? ben artık mor ve ötesi ile çalışmıyor diye biliyordum. Konserde öle demişlerdi.Hatta onun yerine Defne diye biri geldi.mesaj tarihi eylül 2007 arkadaşım. Doğrudur. |
||
|
||
| Anlayamadım.Arzu, orada konuştuğumuz da can'ın menajeriyim dedi.Ayrıca işi bıraksa mor ve ötesinin kulisinde olmazdı.Ki bıraktıysa da orada söylerdi zaten..Öyle bir şey demedi. | ||
|
||
Anlayamadım.Arzu, orada konuştuğumuz da can'ın menajeriyim dedi.Ayrıca işi bıraksa mor ve ötesinin kulisinde olmazdı.Ki bıraktıysa da orada söylerdi zaten..Öyle bir şey demedi. Belirttiğim tarihte de Can Abi'nin asistanıydı ve şimdi de öyle. Artık ne olduğunu bırakıp Arzu Yurtseven hakkında görüşlerimizden devam etsek iyi olur. |
||