|
||
| İnanclarım doğrultusunda boyle bir olayın olduğuna inanmıyorum. | ||
|
||
bence yok ama ilginç yoksa bunu nerden çıkartıyorlar?
|
||
|
||
| ya her çıkan şey doğru olcak die bişey yok ki.. zaten böyle bişey dinen de çok saçma..bence kesinlikle yoktur..
|
||
|
||
| Bana da yoktur gibi geliyor..Yok hatta gelmiyor, yoktur.. | ||
|
||
| valla ben reankarnasyona inanmıyorum ama dejavu belki olabilir | ||
|
||
valla ben reankarnasyona inanmıyorum ama dejavu belki olabilir Gerçekten şuan mideme kramp girene kadar güldüm. ![]() Dejavu bir inanç değil olaydır. Belki olabilir diye birşey yok çünkü herkeste oluyor. |
||
|
||
| bende inanmıyorum tabikide yok(tur)... | ||
|
||
| ...YOK... | ||
|
||
derin bir bilgiye sahip olmadığım için bilmiyorum...
|
||
|
||
reenkarnasyon ne ya dejavuyubiliyorum sanırım tekrar eden olay mıydı anlamadım ben yaa
|
||
|
||
| bana reenkarnasyona pek inanmıyorum.Ama bir kere TV de önceki yaşamında Barış Manço olduğunu söyleyen bir çocuk görmüştüm bana inandırıcı gelmemişti.Ama Deja Vuya inanıyorum. | ||
|
||
| Kendi inançlarıma göre saçmalık !! Tamamen mantık dışı bence .. |
||
|
||
| kesinlikle böyle bir şey yoktur diyemem ama deja vu oluyor tabi... reenkarnasyonu da öldükten sonra görürüz zaten var mı yok mu??
|
||
|
||
| Reenkarnasyona inanmıyorum.Böyle bir şey var mıdır?onuda tam olarak bilmiyorum. |
||
|
||
Reenkarnasyon inancının temelinde; işte reenkarnasyona bunun için inanıyorum. hataların telafisi... çok güzel anlatmışsın Bir önceki yaşamımızda hatalarımız eksiklerimiz fazlaysa,bunları telafi edebilmek için uygun ortamlara gönderiliriz.Maksat insana ceza vermek değildir.Sadece eksiklerinin giderilmesine yönelik bir uygulamadır. Maksat insanın hatalarını görmesi ve o hataları birdaha tekrarlanmayacak şekilde pişmanlık duyması ,düzeltme yoluna gitmesidir. Bu yüzden kişiler her enkarnasyonda ilerleme youna giderler. Mevlana da reenkarnasyona inanıyordu.Hatta reenkarnasyonla ilgili çalışmalarından bir bölümünde yukarıdaki deyişle ilgili; '' Taş idim toprak oldum Toprak idim bitki oldum Bitki idim hayvan oldum Hayvan idim insan oldum Hep ileriye hep ileriye.. Öyleyse ölümden korkmak niye? '' demiştir.. Ruh göçü yani reenkarnasyonda geriye dönüş olmaz.Tıpkı lise öğrencisinin tekrar ilkokula gidemeyeceği gibi.. Tekrar bedenleşme yalnızca yükselmek için olur.İnsan her enkarnasyonunda olgunlaşır,deneyim kazanır.. Ama az,ama çok..
|
||