|
||
| Reenkarnasyon inanmıyorum yada inanmak istemiyorum ne biliyim ya tamam oalbilir ama neden ATATÜRK gibi yücelerin gelmiyorda diğerleri geliyor... | ||
|
||
| Taş idim toprak oldum Toprak idim bitki oldum Bitki idim hayvan oldum Hayvan idim insan oldum Hep ileriye hep ileriye.. Öyleyse ölümden korkmak niye... dizeleri Mevlana'nın Reenkarnasyon a inandığını ispatlamaz... kaldı ki böylesi büyük bir sevgi insanına hiç yakışır bir tutum olmazdı... |
||
|
||
kaç gündür düşünüyorum..mantıklı geliyor sonra gelmiyor..kafam karıştı yani bayağı şundan şundan dolayıdır ki vardır/yoktur diye biri anlatsa bana rahatlıycağım..ama herkeste bir acaba havası var..keşke tam bir açıklaması olsa çünkü bunu düşünmek acayip sinir ediyor beni
|
||
|
||
kaç gündür düşünüyorum..mantıklı geliyor sonra gelmiyor..kafam karıştı yani bayağı Bu yüzden Felsefe okumaktan korkuyorum ben şundan şundan dolayıdır ki vardır/yoktur diye biri anlatsa bana rahatlıycağım..ama herkeste bir acaba havası var..keşke tam bir açıklaması olsa çünkü bunu düşünmek acayip sinir ediyor beni ![]() insana kafayı yedirtiyor ya..
|
||
|
||
| reenkarnasyona inanmıyorum saçma geliyor bana. dejavu ya da inanmıyorum. arada bir oluyor bana da ama bence bu dejavu ya inanmam için yeterli bir kanıt değil. | ||