|
||
| Bana kalırsa harika bir grup.Özellikle "Müdür" ve "Çok da Umrumda" adlı şarkıları çok güzel. | ||
|
||
| çok iyi bir grup | ||
|
||
piiz süperdir ya gitme kal bu şehirde(nazan öncelin) şarkısınıda harika seslendirmişlerdir gerçekten
|
||
|
||
Sesini Duman'ın solisti Kaan'a benzetiyorum. Gerçekten güzel iş çıkarıyolar..
|
||
|
||
| kaliteli | ||
|
||
| Piiz iyidir ya... | ||
|
||
"sen yokken" nasıl bir şarkıdır öyle.. kanına işleyen ağlatan öldüren!
|
||
|
||
| böyle devam ederlerse gelecekte iyi yerlere gelebilecek nitelikte bir grup bazı şarkılarını dinledim ve sevdim başarılar diliyorum... |
||
|
||
| PİİZ PİİZ DEMOLARI VE VİDEOLARI İÇİN; www.myspace.com/piizband www.piiz.rockmekan.com FAN CLUB VE FORUM SİTESİ www.piizfanclub.com PİİZ HAKKINDA ( ÇEŞİTLİ EKTİNLİKLERDEN VE PROGRAMLARDAN BİR KAÇ FOTOĞRAF AŞAGIDA BULUNMAKTADIR) 2003 yılında Eskişehir'de kurulmuş olan Piiz'in nihai kadrosu Vokal - Emir Yaşar Davul - Mehmet Dudarık Synthesizers & Piyano - Muzaffer Doğan Gitar/Geri Vokal –M. Doğa Usta Bas - Ahmet Çilingir halindedir. Bugüne kadar Ankara MK 2 Stüdyolarında son kadrosu ile 4’ü beste olmak üzere 19 şarkı kaydetmiştir. Grubun kendine ait 15’in üzerinde bestesi ve düzenlemesi kendisine ait 15 adet Cover parçası bulunmaktadır. Sayısız sahne performansı sergilemiş olan Piiz' in 2 adet Video Klibi bulunmaktadır. Son video klip Hadi Denizim isimli bestesine çekilmiştir. Klip Türkiye’nin önemli müzik kanallarından olan Dream Tv’de yayınlanmaktadır. Grup Yeditepe Üniversitesi Müzik Kulübünün düzenlediği PURE CHALLENGE adlı Cover yarışmasında 1.liği elde etmiştir. Piiz grubu Eskişehir’de 222 Park’ta düzenli sahne almaktadır. Piiz ile bilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz. Yer alınan sahneler ve etkinlikler • Ares Bar Düzenli program(ağustos ayına son buldu) • 222 Park Düzenli program • Eskişehir Hayal Düzenli program(mayıs ayında son buldu) • Bursa Çaçaron Canlı Performans • Bursa Kat 3 Canlı Performans • Kütahya Pubuç Canlı Performans • Zeytinli Rockfest 2007 Canlı Performans • Hayko Cepkin ile 222 PARK Sahnesi(18 EKİM 2007) • 110 Grubu ile 222 PARK Canlı Performans • Ankara Tunalı Gölge Bar Canlı Performans*2 defa • KRAL TV ‘’KONUŞAROCK’’ adlı programda Canlı Performans • TRT1 CANDAN ERÇETİN’le BERABER VE SOLO ŞARKILAR Canlı Performans • Yeditepe Üniversitesi Bahar Şenlikleri Canlı Performans • İstanbul Rıddım Bar Canlı performans • Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri • Direc-t ile birlikte Rağbet Bar • Hayko Cepkin ile Odunpazarı Açık Hava Konseri • Zardanadam ile birlikte Hayal Kahvesi • TURKMAX TV ‘’HERŞEY DÂHİL’’programı(Seray Sever, Oktay Kaynarca sunuculuğunda) Canlı Performans • STAR TV ‘’ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’LA BU HAFTA’’ programına konuk olarak katılım ve Canlı Performans(5 NİSAN 2008) • MÜSLÜM GÜRSES ve PİİZ birlikte 222 PARK’ta Canlı Performans(5 MART 2008) • Çanakkale LODOS BAR Canlı Performans(1 MART 2008) ŞUAN İÇİN HER HAFTA 222 SAHNESİNDE SAHNE ALMAKTADIR. PİİZ İletişim için E-mail : hera_ozgur@hotmail.com Telefon: 0 555 610 07 24 / 0 538 260 04 31 Özgür Demirtaş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
ailecek ahmet hastasıyızdır..ama sadece sahnede elinde ki bassıyla..yoksa yolda görüp heyecanlanmayanlardanız
|
||
|
||
bi cover parçası var çok güzel yorumlamıslar yaa gazgeç gönül bence dinleyinnn kesinlikle katiliyorum çok duygusal bir parça zeynep dizdardan daha güzel yorumlamislar |
||
|
||
hadi baba kalk git evine! (bkz:nazan öncel'in aşıklar parkı şarkısındaki ''hadi kızım kalk git evine'' sözünü bu şekilde söylemeleriyle beni mest eden grup )
|
||
|
||
ben en çok "farkında mısın" ı ve "gitme" ve "vazgeç gönül" ü beğeniyorum gerçekten çok güzel yorumlamışlar
|
||
|
||
| *9 KASIM PAZAR ESKİŞEHİR 222 PARK KONSERİ *13 KASIM PERŞEMBE ESKİŞEHİR 222 PARK ALEV&PİİZ *14 KASIM CUMA BURSA RESİMLİ KONSERİ *15 KASIM CUMARTESİ BALIKESİR GÖNEN KONSERİ *22 KASIM CUMARTESİ ANTALYA JOLLY JOKER KONSERİ *23 KASIM PAZAR ESKİŞEHİR 222 PARK KONSERİ *26 KASIM ÇARŞAMBA ESKİŞEHİR 222 PARK MÜSLÜM GÜRSES&PİİZ DÜETİ *27 KASIM PERŞEMBE İSTANBUL JAZZ STOP KONSERİ *30 KASIM PAZAR ESKİŞEHİR 222 PARK KONSERİ |
||