|
||
| Rock'n coke konserinİ nasıl buluyorsunuz? bence Rockn Coke, müziğin temel motivasyon oluşturduğu bir açık hava müzik festivali olmanın ötesinde, 3 gün boyunca 55.000 kişinin bir arada yaşadığı ve her türlü yaşamsal ihtiyacın eksiksiz olarak karşılandığı bir müzik kasabası yaratıyor ve katılımcılara alternatif bir yaşam sunuyor. |
||
|
||
| rock'n coke ta belkide izledigim ve ve araştırdıgım tek önemli hususda hayko cepkindi.onun canlı performansını ve müthiş sesini duymak için seyrettim.başkada zamanım olmadı zate. | ||
|
||
| izlediğim kadarıyla süperdi ama sebo nun olmaması çok kötü oldu açıkcası ben sebo yu görmek istiyordum orda ama olsun hayko ve aslı vardı özellikle aslı için izledim süperdi yeni çıkardıgı albümde çok güzel hayko ya gelince güzel işler yapmaya basladı devamınıda getirir umarım | ||
|
||
| bu festival kapitalistlerin organize ettiği bir festival. ben rock'n coke ile ilgilenmiyorum . mor ve ötesinin de zaten arası iyi değil festivalle | ||
|
||
bu festival kapitalistlerin organize ettiği bir festival. ben rock'n coke ile ilgilenmiyorum . mor ve ötesinin de zaten arası iyi değil festivalle ayni düsüncedeyim. kapitalistlerin düzenledigi bir festival hic umrumda degil.. |
||
|
||
| sağlam gruplar getirdiler bu seneye kadar. bu tür organizasyonların artmasını isterim ama kamp alanı güzel değil bence rock'n coke kapitalistlerin düzenlediği bir festival değil ama barışarock anti kapitalistlerin düzenlediği bir festival :p |
||
|
||
| rockn coke'u kim düzenliyo peki? | ||
|
||
| gerçekten kapitalistlerle mi düzenliyo bu konseri.... gerçek payı var mı arkadaşlar....? |
||
|
||
| ya dalga mı geçiyosunuz. rockncoke diyoruz,coca cola diyoruz daha ne diyelim | ||
|
||
ya gercekten coca cola diyoruz daha ne olsun. kimin düzenledigi belli olmuyormu..
|
||
|
||
| rock'n coke güzel bir festival. kamp alanını bende sevmiyorum ama getirdikleri gruplar iyi. | ||
|
||
| bedava deseler bile gitmem, sağlam grupar geldi ama bu sene patladılar...tabi sadece müzik zevkine hitap eden bir festival olmadığı için haliyle iki kutuplu festival sistemi oluşmuş oluyor. | ||
|
||
| eskiden gidenlere çok özenirdim artık ı ıh ... yani bilet verselerde gitmem ... | ||
|
||
önceler seneler çok güzeldi ama şimdi beğenmiyorum nerdeyse her sene özlem tekini ve mangayı getiriyorlar...
|
||
|
||
bu festival kapitalistlerin organize ettiği bir festival. ben rock'n coke ile ilgilenmiyorum . mor ve ötesinin de zaten arası iyi değil festivalle bende karşıyım zaten gidenlerin arasında özentiler fazlasıyla tvde izlemiştimde neydi o tipler öyle
|
||