|
||
| Rock N Coke savaş karşıtı bir festival olmadığından artık gitmiyorum! ve gitmeyeceğim! En İyi Festival Rock İstanbul tavsiye de ederim.Yaşasın Rock İstanbul! |
||
|
||
| Çok iyi gruplar getiriyorlar,bu tüm müzikseverler ve İstanbul için büyük fırsat fakat ben oraya gitmeye pek sıcak bakmıyorum.İsrail ve Amerikan Donanmasına bu şekilde katkı sağlamak istemiyorum.Asla gitmem demiyorum sonuçta Türkiye'ye çok büyük sanatçılar getirmiş ve getirilmesinin önünü açmışlardır bu bir gerçek.İnkar edemem fakat ben bu şekilde katkı sağlamak istemiyorum.Bu düzenin parçasıyız zaten,olmak da zorundayız bu şartlarda fakat ben bunda bari dışında kalmak istiyorum.Ben bunları yapıyorum diye bir yerleri mi eksiliyor?Hayır,gene kazanmaya devam ediyorlar.Fakat ben kendi açımdan böyle bir şeye ortak olmadığım için mutlu ve huzurlu oluyorum. Bedava bilet kazanırsam gider miyim,giderim o ayrı (bkz:manic street preachers) Ya da festival tekrar yapılıp Muse yine getirilse gitmez miyim,giderim.Çünkü Türkiye'de her sene böyle büyük grupları görme şansım yok.Ama Manics,Travis,Muse üçlüsünden biri olmadığı sürece de gitmem bu festivale
|
||
|
||
Yorumun için çok teşekkürler immortal_deniz! ben bunun gibi bazı cümleleri yazmaya üşendim ( bugün sınav olduk 3 tane elim ağrıyo ) yazdığın iyi olmuş. Zaten mor ve ötesi de katılmıyo Rock' N Coke a Ama Rock'N Coke ta bazı müzisyenler acayip güzel performanslar yapıyo. Mesela Hayko Cepkin!
|
||
|
||
| En son Chris Cornell'ı da getirdiler bi aksilik yüzünden kaçırdım süperdi aslında bu senede... Ama evet eksik kalsın ben cola cola içmiyorum ona mı gidicem... |
||
|
||
| Üzerimdeki kıyafetler emperyalist ülkelerin malı olduğu halde kalkıp "Coca Cola içmem" "Burger King'e gitmem" dersem ne kadar saçmalamış olurum öyle değil mi ? Cola Turca'nın tadı çok güzeldi de biz mi içmedik ? Veya Rock İstanbul benim en sevdiğim yabancı grupları getirdi de ben mi gitmedim ? Eğer birşeyleri değiştirmek istiyorsak çalışıp , ülkemiz adına birşeyler yapıp "adam gibi adam" olmayı öğrenmemiz gerek yoksa bu kaplumbağa hızında ne zerre kadar yol alabiliriz ne de bir kola içmemekle dünyayı kurtarabiliriz. Konuşulanlar üzerine bende açıklamamı yapmak istedim. Lütfen konunun Rock n Coke olduğunu unutmayıp sadece festivalle ilgili yorumlar yapalım bundan sonra. |
||
|
||
| bu mcdonalds burger olayına ben de katılmıyorum. yemeyi ya da giymeyi ne kadar bırakabiliriz? ama savaş karşıtı olmayan bir festivalde yer almak da oldukça saçma bence.herkesin kendi düşüncesi tabi kimseyi bağlamaz |
||
|
||
| her fest. savaş karşıtı,küresel ısınma vs vs karşıtı olacak diye düşünmek,sağlıksızdır. ne demişler;kolayıda içerim,rock'N coke giderim.bize seyirci derler,koministleri öperim
|
||
|
||
| organizasyonda akan parayı düşünürsek bence kalitesiz. seyircilerimiz öyle malesef doru diyosun. neyin nereye gittiğini bilmiyolar. |
||
|
||
| bu festivalde begendigim teş konu hayko cepkinin o inanılmaz performansıydı sadece bu. | ||
|
||
| süper bir organizasyon | ||
|
||
| çok uluslu kapitalist bir şirketin Dünyadan yükselen savaş karşıtı sesleri bastırmak ve gençlere sevimli görünmek için ROCK müziği kullandığı bir organizasyon ayrıca serdar ortaç dinleyen kuzenim bile gitti daha ne olsun | ||
|
||
hep gitmek isterdim ama hic kismet olmadi artik hevesimde kalmadi^^, haykonun performansini tv'den izledim ve cok güzeldi yaaa
|
||
|
||
Dünyadan yükselen savaş karşıtı sesleri bastırmak ve gençlere sevimli görünmek için ROCK müziği kullandığı bir organizasyon Saçmalamayın ya. Oraya gidince sizin sesinizi mi bastırıyorlar? Veya gidenler beğendiği Rock grubunu izlemeye gittiği için savaş yanlısı mı oluyorlar? Komik şeyler bunlar. |
||
|
||
gıtmeyı cok ıstıyorum bı olmeden gıtsemmm ahh ahh ıns allh nasıp eder
|
||
|
||
| ıyıkı boyle bır organızasyonu uygulamaya gecırmısler | ||