|
||
| inşallah gene hayko cepkin gelirde gözümüzün mercekleri açılır diyorum. | ||
|
||
Anlamadığım anlayamadığım şey; bu paralar amerikaya gidiyorsa gitsin. her konser her organizasyon savaş karşıtı olmak zorunda değil. Rock İstanbul'da artık düzenlenmiyor sanırım gitmek isteyen gider zaten sağlıklı bir düşünceye sahipseniz işin siyasi boyutu sizi ilgilendirmemeli ![]() Çıkan grupların kalitesi belli sadece geçtiğimiz sene biraz sönük geçti Hayko hariç, ama ülkemizde içilen sigaralar motorola telefonlar vs hepsi oraya gidiyor. Bunları düşünmek bizim değil siyasetçilerin işi o yüzden Rock'n coke'a karşı değilim daha önce gitmedim ama gitmeyide istiyorum. ( Rock ' N Coke Festivalleri ) Coca Cola Amerika'nın 20' ye yakın eyaletinde fabrikası olan büyük bir firma. ( Dünya'da 100 ü aşkın coca cola fabrikası vardır. ) Firmanın gelirleri paylaşılıp çeşitli bölgelere dağıtılıyor. Mesela ; Kâr payının; % 20 ' si Amerikan Ordusu'na,* % 10 ' u Amerikan Hava Dairesi'ne gibi... Ama şu bir gerçek ki İsrail ve Amerikan Nükleer Sanayii ' ye aktarılan çok büyük paralar var. *: Kâr Payları Örenktir. |
||
|
||
| hiç sevmiyorum ya çok karmaşık | ||
|
||
| Rock’n Coke Organizasyon Komitesi'nden açıklama Coca-Cola tarafından Pozitif organizasyonu ile 2003 yılından beri düzenlenen Rock’n Coke İstanbul Festivali, bir şehir ve bir nesil için hayatın bir parçası haline geldi. Beş yıl önce yola çıkıldığında, İstanbul’u dünya festivaller atlasına sokmak, yaz aylarında festival kültürünü Türkiye’nin gündemine yerleştirmek ve devamlılığı olan bir festival yaratılması hedeflenmişti. Aradan geçen zaman içinde bu amaca ulaşıldı. Bugün artık İstanbul’da yaz ayları boyunca Türk ve yabancı birçok sanatçı ve grubun katıldığı konserler ve festivaller gerçekleşiyorsa, bunda Rock’n Coke’un da bir payı olduğuna inanıyoruz. 2008 yılına gelindiğinde ise, bu yıl için Rock’n Coke Festivali’ni düzenlememe kararını aldık. Bugüne kadar Rock’n Coke festivalinde yenilikçi bir yaklaşım izleyerek, çıtayı hep yükseltmeyi hedefledik. 2008’de çıta 2007’dekinden daha yukarıda olmalıydı. Ancak, bu yıl, hedeflediğimiz uluslararası sanatçıların turne programlarının festival takvimimize uymaması, bazı sanatçıların ise bölgemiz coğrafyasında turnede olmayışları nedeniyle herkes için çok zor olan bu kararı almak zorunda kaldık. Bu yıl İstanbul’a ve geçtiğimiz beş senede oluşan Rock’n Coke nesline bekledikleri heyecanı yaşatamayacağımız için büyük üzüntü duyuyoruz. Ancak, festival ateşi içimizde ve bu ateşi hep birlikte büyütmek için şimdiden çalışmalara başladık. Amacımız, 2009 yılında Rock’n Coke İstanbul Festivali’ni daha da geliştirerek, siz müzikseverlerle yeniden buluşturmak. Rock’n Coke Organizasyon Komitesi ----- Şok oldum resmen.Radar yok Rock'n Coke yok.Geriye adam gibi bir tek Masstival kaldı |
||
|
||
| bu saçma festival kökten bitse de bir daha gerçekleşmese keşke | ||
|
||
bu saçma festival kökten bitse de bir daha gerçekleşmese keşke Bir gün gerçeğe dönüşecek bu dileklerimiz.İnanıyorum
|
||
|
||
2005'te KoRn gelmişti. Ben sadece tvden izleyebilmiştim. Ama çok güzeldi.
|
||
|
||
sağlam gruplar getirdiler bu seneye kadar. bu tür organizasyonların artmasını isterim ama kamp alanı güzel değil aynen katılıyorum.festivalin siyasi boyutu olabilir ama orada bir sahne var ve yaptığınız müzikle hem festivali ,hem kapitalizmi yerden yere vurabilirsiniz .hatta bu festivalin bunlarla alakası varsa oraya izlemeye gelenlerde müziğinizden ve yaptığınız şarkıdan o mesajı alabilirler.ben böyle görüyorum olayı.morların bu konudaki tutumuda çok güzel ama çıkıp bence rock'n coke kapitalistlerin düzenlediği bir festival değil ama barışarock anti kapitalistlerin düzenlediği bir festival :p kapitalizme bir darbe vursalar daha iyi olmaz mı ? katılmayarakta bir nevi darbe vuruyorlar ama çıkıp orayı müzikleri ve verdikleri mesajla darmaduman etseler daha çok sevinirdim şahsen . sonuçta bir müzik festivali ve orada bir sahne var görüşünü yansıtmak en mantıklısı değil mi ?mevcut düzenin damarlarına girip iğneyi basmak isterdim ben olsam sırf bunun için grup bile kurulur . |
||
|
||
bu yıl düzenlenmeyecek evet.ne yazıkki
|
||
|
||
| evet güzel gruplar geliyor ama emperyalist amerikanın ürünü gençleri özendirmek denildiği gibi sevimli gözükmek için yapılan bir tür propaganda bence gitmeyi hiç düşünmedim... | ||
|
||
| Bu yıl düzenlenmeyeceğine bayağı bir sevindim. bu saçma festival kökten bitse de bir daha gerçekleşmese keşke Keşke. |
||
|
||
| bu sene düzenlenmiyor. coca-cola tarafından pozitif organizasyonu ile 2003 yılından beri düzenlenen rock’n coke istanbul festivali, bir şehir ve bir nesil için hayatın bir parçası haline geldi. beş yıl önce yola çıkıldığında, istanbul’u dünya festivaller atlasına sokmak, yaz aylarında festival kültürünü türkiye’nin gündemine yerleştirmek ve devamlılığı olan bir festival yaratılması hedeflenmişti. aradan geçen zaman içinde bu amaca ulaşıldı. bugün artık istanbul’da yaz ayları boyunca türk ve yabancı birçok sanatçı ve grubun katıldığı konserler ve festivaller gerçekleşiyorsa, bunda rock’n coke’un da bir payı olduğuna inanıyoruz. 2008 yılına gelindiğinde ise, bu yıl için rock’n coke festivali’ni düzenlememe kararını aldık. bugüne kadar rock’n coke festivalinde yenilikçi bir yaklaşım izleyerek, çıtayı hep yükseltmeyi hedefledik. 2008’de çıta 2007’dekinden daha yukarıda olmalıydı. ancak, bu yıl, hedeflediğimiz uluslararası sanatçıların turne programlarının festival takvimimize uymaması, bazı sanatçıların ise bölgemiz coğrafyasında turnede olmayışları nedeniyle herkes için çok zor olan bu kararı almak zorunda kaldık. bu yıl istanbul’a ve geçtiğimiz beş senede oluşan rock’n coke nesline bekledikleri heyecanı yaşatamayacağımız için büyük üzüntü duyuyoruz. ancak, festival ateşi içimizde ve bu ateşi hep birlikte büyütmek için şimdiden çalışmalara başladık. amacımız, 2009 yılında rock’n coke istanbul festivali’ni daha da geliştirerek, siz müzikseverlerle yeniden buluşturmak. rock’n coke organizasyon komitesi * http://www.rockncoke.com/tr/default.asp |
||
|
||
Rock'n coke bu sene yerini Zeytinli'ye bırakacak zaten ![]() bence para bulamadılar. büyük kayıp korndan sonra
|
||
|
||
Rock'n coke bu sene yerini Zeytinli'ye bırakacak zaten ![]() bence para bulamadılar. büyük kayıp korndan sonra Bence sanatçılar gitmek istemedi ![]() |
||
|
||
bu festival kapitalistlerin organize ettiği bir festival. ben rock'n coke ile ilgilenmiyorum . mor ve ötesinin de zaten arası iyi değil festivalle ayni düsüncedeyim. kapitalistlerin düzenledigi bir festival hic umrumda degil.. |
||