|
||
| arkadaşlar almora harika bir grup zaten müziklerine bakın hep bir serzeniş var bide bayan vokali harika dinleyenler varsa bilir sesi çok güzel favori parçam,güneşin ozanları | ||
|
||
| Evet bende bir kaç şarkısını dinledim beğendim.Dinlemenizi tavsiye ederim. | ||
|
||
| albümlerini dinlemedim ama 'kurşun asker' isimli şarkıları çok güzel | ||
|
||
Uzun zamandır hayatım Almora olmuş bi durumda. Babamda pek sever Almorayı
|
||
|
||
| almora dinlenmesi gereken bir grup bence | ||
|
||
| almora nın yaptığı bütün şarkılar çok sağlam grupta sağlam ve 3 agustos da zeytinli rock fest 2007 konserinde sahne alacaklar sevenlerine bilgiyle sunarım...programı daha geniş bakmak için http://www.zeytinlirockfest.com/ bu siteden ulaşabilirsiniz teşekkürler | ||
|
||
| candle in the night ile uyuyorum..deneyin iyi oluyor.. | ||
|
||
| süper bir grup herkese şiddetle tavsiye ediyorum. türk bir grup ve ben çok sıcak buluyorum üyelerini | ||
|
||
| cehennem gecelerini dinlerim sadece çok güzel bi şarkı.. | ||
|
||
| Sadece "King Almora" adlı şarkılarını dinlerim... | ||
|
||
| bencede çok güzeller klasik tarz da rock yapmalarıda biraz daha hosuma gidiyor cehennem geceleri şarklıarı çok hosuma gidiyor | ||
|
||
| çok sevdiğim söylenemez ama vokalin sesi gerçekten çok hoş.. cehennem geceleri güzel bir parça..ama şarkının başında hafif tırsıyorum
|
||
|
||
| 1945 isimli şarkıda operacı hakan aysev vokallik yapyo.süper olmuş mutlaka dinleyin | ||
|
||
begenerek dinliyorum almorayı güneşin ozanları diye şarkılarınada hastayım.
|
||
|
||
| Ve cehennemden bir gece daha Utanır, utanır insanlığım bu çirkin karanlıktan Nefret oyununda bir perde daha Yorulur yorulur ruhumuz bu kızıl günahlardan Kan ve ateş küfrediyor tüm masallara Yas tutuyor melekler karanlığımıza Ve nasırlaşmış yüreğinle sen aciz dünya Dinle bu acının masalını Seyet o utanç tarlarını Mahşer yağıyor gökten Düşüyor düşüyor yıldızlar |
||