|
||
cehennem gecelerine bayılıyorum ve ışık ver bana süper
|
||
|
||
cehennem gecelerine bayılıyorum ve ışık ver bana süper ayy evet doğru.. ![]()
|
||
|
||
| kıyamet senfonisine bittim... | ||
|
||
kıyamet senfonisine bittim... Kesinlikle.. O nasıl bir albümdür öyle..Ay ışığı savaşçısı,Rüzgarın Kızı,Kıyamet Senfonisi,.. Dinle dinle doyamadim bu albüme.Harika,harika,harika,.. En sevdiğim grup işte bu.
|
||
|
||
| *Rüzgarın kızı parçası Rachel Corrie'ye adanmış.Corrie , Filistinli yerleşimcilerin evlerini yıkmak üzere gelen İsrail dozerlerinin karşısında durmuş ve dozerlerin altında kalarak hayatını yitirmiş bir barış eylemcisi. |
||
|
||
*Rüzgarın kızı parçası Rachel Corrie'ye adanmış.Corrie , Filistinli yerleşimcilerin evlerini yıkmak üzere gelen İsrail dozerlerinin karşısında durmuş ve dozerlerin altında kalarak hayatını yitirmiş bir barış eylemcisi. bilgi için teşekkürler dinlenilmesi gereken bir grup...
|
||
|
||
| güneşin ozanları,cehennem geceleri şarkıları harikadır.. | ||
|
||
| ALMORA İYİLER SİYAH GİYER süper bi şarkı ![]() ruhumu bıraktım sert rüzgarlara şarkımı söyledim uuuuuuu süper ya
|
||
|
||
güzel şarkıları var
|
||
|
||
| hastası olduğum süper bir grup özellikle her şarkının ardındaki yan flüt sesine bayılıyorum | ||
|
||
| Almora-Tılsım klibi.. http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4446 harika olmuş.. |
||
|
||
ALMORA İYİLER SİYAH GİYER süper bi şarkı ![]() ruhumu bıraktım sert rüzgarlara şarkımı söyledim uuuuuuu süper yaogün abimde süper söylemiş valla.. |
||
|
||
| gerçekten ender gelebilecek gruplardan almora... | ||
|
||
| KIYAMET SENFONİSİ GALA KONSERİ Rock Konser & Rock Festival almora Senfonik ve Gotik Rock’ın ülkemizdeki en büyük ismi Almora, basın ve dinleyicinden büyük övgü alan ve satış listelerindeki başarısı ile çok ses getiren Kıyamet Senfonisi albümünün gala konserini 28 Ekim Salı gecesi Jolly Joker Balans Live Performance Hall’da gerçekleştiriyor! Uzunca bir aradan sonra dinleyicileri ile tekrar buluşacak olan Almora konsere saat 22.00’de başlayacak. Konserin kapı açılış saati ise 21.00 Konserin Biletleri İçin: http://www.biletix.com/event.htm?id=JBJJ6 www.almora.net |
||
|
||
| Almôra Albüm Gala Konseri Senfonik ve Gotik Rock’ın ülkemizdeki en önemli ismi Almôra, basın ve dinleyicinden büyük övgü alan ve satış listelerindeki başarısı ile çok ses getiren Kıyamet Senfonisi albümünün gala konserini 28 Ekim Salı gecesi Jolly Joker Balans Live Performance Hall’da gerçekleştiriyor! Yüxexes’te performansına tanık olduğumuz grup konsere saat 22.00’de başlayacak. Konserin kapı açılış saati ise 21.00. |
||