|
||
| arkadaslar aranizda hic genc magazini izlemis olanlar varmi? izlediyseniz ne düsünüyorsunuz? ben kendi adima genc magazini begeniyorum. her hafta olmasada arada sirada izliyorum.. programda en cok müzik gruplariyla yapilan röportajlari ve 'orhanlan gürhan' i seviyorum... |
||
|
||
| Hafta sonları birşey olmadığı zaman bakarım "orhanlan gürhan" çok komik harbiden =) magazini geyiğe almalarını güzel gerçekten | ||
|
||
| eskiden hep izlerdim. gerçektende en güzel magazin programı. | ||
|
||
izleyebildiğim tek magazazin programıydı. özellikle mankenlerle dalga geçtükleri bölümlere ayrı bir kopuyordum. irenç espri yapmayı orhanlan burhandan öğrendim
|
||
|
||
bende geçen sene hiç kaçırmazdım genç magazini.orhanlan gürhanı bende seviyorum,evet ya mankenlere takmaları güzel.bir ara pınar altuğ a takmışlardı."pınar sevgililerinin başharflerini boynunda taşıyor..yakında alfabeyle dolaşır" demişlerdi çok gülmüştüm
|
||
|
||
bende rast geldikçe izliyorum normalde magazin sevmem ama bu program ayrı ya .
|
||
|
||
gözüme çarparsa bakarım ama çok da sevmem. hele o sunan adam yok mu çemberimde gül oya dizisindeki psikopatlığını görüp daha da korktuğum şahsiyet
|
||
|
||
Ya en sevdiğim daha doğrusu sevdiğim tek magazin programı..Özellikle magazini tiye aldıkları için ve dala geçtikleri için seviyorum..Orhanlan gürhan'ın espirileri çok soğuk ama çok komik yine de ..En çok aklımda kalan espirileride hande ataizi'nin burun ameliyatı(ları) hakkında olandı.."hande ataizi yine burun ameliyatı yaptırmış abi duydun mu""duymazmıyım abi yakında ona hande ataizi demeyecekler zaten" "ne diyecekler abi" "Hande Ameliyatizi" ha ha ha..
|
||
|
||
rast geldiği zamanlar izlerim bence magazin programları içinde en düzgünü...
|
||
|
||
arada bir denk gelirse izlerim.evet magazin programları ile dalga geçmeleri iyi.en azından diğer programlardan daha seviyeli.
|
||
|
||
Ya en sevdiğim daha doğrusu sevdiğim tek magazin programı..Özellikle magazini tiye aldıkları için ve dala geçtikleri için seviyorum..Orhanlan gürhan'ın espirileri çok soğuk ama çok komik yine de ..En çok aklımda kalan espirileride hande ataizi'nin burun ameliyatı(ları) hakkında olandı.."hande ataizi yine burun ameliyatı yaptırmış abi duydun mu""duymazmıyım abi yakında ona hande ataizi demeyecekler zaten" "ne diyecekler abi" "Hande Ameliyatizi" ha ha ha.. ![]() heheh dünki espri güzeldi
|
||
|
||
| magazinle dalga geçiyolar ben severek izliyodum eskiden ama artık denk gelmiyorum günü değişti bende şaşırdım | ||
|
||
| güzel bir program magazinin alaycı bir dilide diyebiliriz sunucusu acaip ya | ||
|
||
önceden bayağı bir izliyordum ama şimdi izleyemiyorum güzel bir program güzel dalga geçiyorlar
|
||
|
||
bence magazin programlari arasinda en güzel program genc magazin, bugün izleyen oldu mu? ben izledim , mor ve ötesi hakkinda bir röportaj vardi
|
||