|
||
| http://rapidshare.com/files/56145740/HarunTekin-Kay__305_p.rar şifre:morveotesifan rainbow arkadaşımıza teşekkürler... |
||
|
||
| ya uff bu sadece bir dakikalık ama şarkının orjinali daha uzun | ||
|
||
Çok teşekkürler. Sözleri Harun Tekin tarafından yazılmış gibi duruyor yine
|
||
|
||
| kapanan bir mvö forumundan indirmiştim bende ordaki arkadaşın emeği sonuçta söyleyeyim dedim. bizde, olmayanlarda dinlesin diye koyalım dedik. birde orjinalinin bulunacağını sanmıyorum, o zamanda aynı dialoglar yaşanmıştı çünkü. zaten dizide yayından kalkmış bildiğim kadarıyla. | ||
|
||
şarkı nasıl indiriliyor bana yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekürler
|
||
|
||
şarkı nasıl indiriliyor bana yardımcı olabilirmisiniz? linke tıkladıktan sonra en altta free yazan yere bas. sonra resimde görülen kodu boşluğa yaz ve onayla. dosya belirttiğin yere çıkacak. winrar klasörünü açarken şifre soracak orayada yukarda söylenilen şifreyi yaz olacak. umarım anlatabilmişimdir şimdiden teşekürler
|
||
|
||
| yav arkadaşlar hangi dizi ....ben bunun devamını çok istiyorm beaa | ||
|
||
yav arkadaşlar hangi dizi ....ben bunun devamını çok istiyorm beaa "kayıp" dizinin adı. digiturk'teki bir kanalda yayınlanıyordu sanırsam yayından kalkalı oldu baya artık bulmamız zor gibi
|
||
|
||
| ya arkadaşlar arayıp bulalım bu şarkının devamını çok merak ediyorum sadece sözlerinede razıyım ama bulamıyorum ....LÜTFEN! | ||
|
||
çok sağolun süper bi şarkı yaa kısa ama olsun bi şarkı insanın içini bu kadar mı yakar binlerce teşekkür
|
||
|
||
| arkadaşlar çok saolun paylaşım için.ama çok beğendim ve orjinalini çok merak ediyorum.keşke bulabilsek yaa... |
||
|
||
| şarkının sözleri Harun'a mı ait? Süper olmuş ellerine sağlık. Teşekkürler Rainbow | ||
|
||
| super ya teşekkürler... | ||
|
||
| Film'i az önce izledim türkmax de harika bir şarkı bravo harun tekine... | ||
|
||
VouVV süper ya... harun tekin işte yaaa sağol.. |
||