|
||
ya bir bakayım 23 var mı diye yokmuş hemen konu açayım dedim eminim bu şarkının güzelliğinden benim kadar etkilenenler vardır.yorumlarınız
|
||
|
||
| ne diyim ki yaa..dün gece yarısı dinledim bu şarkıyı ve uçtum yine... | ||
|
||
kesinlikle süpper bi şarkı...unutmamak gerek bu şarkıyı ![]() 23 yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi sonu olmasa ummadık rüyalarda, eksilse yok olsa bile değer bir gün kendimi bırakıp, sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri yuttuğumu, gerisi zaten gözlerinde lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme ne kork benden ne uzaktan dinle, lütfen beni uyandırma sesim kısılsa, korkmasam karanlıktan, en baştan başlasam anlamsız sözlere artık hiç bulaşmadan, beklesem yanında lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme ne kork benden ne anlatmamı iste, lütfen beni uyandırma yani şarkının şurası güzel fln da diyemiyorum...direk hepsini yazdım yanii
|
||
|
||
| benim favori sarkım zamanımın %90 ını o sarkıyı dinleyerek geciriyorum | ||
|
||
| yani bu şarkı mor ve ötesinin türkiyedeki en iyi söz yazarı oldugunu açık açık gösteriyor bence en iyi şarkılarından biri mvö nün | ||
|
||
| çok ayıp ettik bu şarkıyaa..nası unuttuk yaaa..bırak zaman aksın daki harika parçalardan birii.. | ||
|
||
yani bu şarkı mor ve ötesinin türkiyedeki en iyi söz yazarı oldugunu açık açık gösterio bence en ii şarkılarından biri mvö nün
|
||
|
||
| bnde çok seviyorum bu şarkıyı..peki arkadaşlar 23 adının nerden geldiğini biliyo musunuz?cvplarsanız sevinirim.. | ||
|
||
| alfabenin 23. harfi "Ş"... o dönem şafak çatalbaşa yazıldı diye bir rivayet vardır ortada... |
||
|
||
tamda bu sarkıyı dinliyodum müthiş bi sarkı
|
||
|
||
süper bi şarkı yaa.duygular ancak bu kadar güzel ifade edilebilir.ne diim emeğine sağlık
|
||
|
||
| ben ce mor ve otesının en etkıleyıcı sarkılarından bırı dınleyınce ınsann ıcı gıdıo yaf | ||
|
||
| 23.. eVt adını duymam bile yetiyoR dakikalarca düşünmek için ama bir türlü şu ya da bu için yazılmış diyemiorum, her dinledğimde farklı bi yerde buluyorum kendimi, olağanüstü bi parça, işte yine anlatamadım, nedir bu yaa: s lütfen eksiltili cümleler kullanmayalım |
||
|
||
yani bu şarkı mor ve ötesinin türkiyedeki en iyi söz yazarı oldugunu açık açık gösterio bence en ii şarkılarından biri mvö nün kesinlikle katılıyorum...eee daha bişi yazmaya gerek yok heralde...
|
||
|
||
| 23 süpersüper !!! | ||