|
||
| müthiş bir şarkı | ||
|
||
| dinlediğimde göz yaşlarına boğulduğum ben en iyi anlatan şarkı iyi ki varsın 23.. | ||
|
||
| bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri yuttuğumu gerisi zaten gözlerinde... |
||
|
||
| yüzünden başlasam gitmeye uzaklara duymasam kimseyi sonu olmasa ummadık rüyalarda eksilse yok olsa bile değer........ nasıl sözler bunlar?insan bu şarkıyı dinlemeye nasıl doyar? |
||
|
||
| yüzünden başlasam gitmeye uzaklara... gerçekten güzel bir şarkı ama en sevdiğim diyemeyeceğim çünkü beni henüz o kadar derinlere gönderemedi.. |
||
|
||
| bu şarkının adının niye 23 olduğunu grup elemanlarıda bilmiyormuş. kim biliyor o zaman ? bilmesekte önemli değil tabii şarkı güzel
|
||
|
||
yüzünden başlasam gitmeye uzaklara duymasam kimseyi katılıyorum 23 yıllar geçtikçe bizimle beraber daha da değerlenen bir şarkı 2004 fanları daha yeni keşfetseler bile...
sonu olmasa ummadık rüyalarda eksilse yok olsa bile değer........ nasıl sözler bunlar?insan bu şarkıyı dinlemeye nasıl doyar? |
||
|
||
| bu şarkının adıyla ilgili bir şey geldi aklıma komik biraz ama mantıklı sayılabilir 23+23=46 kromozom vardır yani hani bu sanki yarım kalan bir .......
|
||
|
||
bu şarkının adıyla ilgili bir şey geldi aklıma komik biraz ama mantıklı sayılabilir 23+23=46 kromozom vardır yani hani bu sanki yarım kalan bir ....... ![]() evet doğru olabilir aslında
|
||
|
||
muhteşem bi şarkı gerçekten.depresyona sokar insanı
|
||
|
||
| bu parçaları benim için çok değerli bambaşka özel bir yere sahip kalbimde.beni ağlatmış defalar defalarca beni kendine bağlamış.yazıcak kelimeleri ve düşünceleri bir araya getiremediğim bir şarkı. | ||
|
||
| nedenini bilmeden ağlarım bu şarkıya.ama öyle aşk kadar basit bişey değil...daha farklı.bide bigün sorulmuştu: -23ün adı niye 23? -bu bizim bile bilmediğimiz mor ve ötesi sırlarından. böyle bişey olmuştu. ilginç yani.çok ilginç. |
||
|
||
bu şarkının adıyla ilgili bir şey geldi aklıma komik biraz ama mantıklı sayılabilir yarım kalan bir düş 23+23=46 kromozom vardır yani hani bu sanki yarım kalan bir ....... ![]() (o zaman şimdi bu şarkı birle bağlantılımı)yarım kalan bir hayat.hayat nedir?bazen pek çok şeye hayat deriz.("o kişi benim hayatım" gibi.)belkide çok sevdiğ birini kaybetmiştir,yarım kalmştır "hayat"ı, tüm bu olanlar ona kabus gibi gelmektedir "lütfen beni hemen uyandır" der "yada hep öyle bak yüzüme" der,öyle der çünkü o kişi onun yüzüne baktığı zaman mutludur.sonra "benden korkma,uzaktan dinleme" der,neden?sevdiğinin onu daha iyi tanıması,aslında onu çok sevdiğini anlaması için yakından dinlemesi,sadece sesini değil kalbini dinlemesi gerekir.sonra lütfen beni uynadırma der.bu çelişkimi?hayır.asla değil.bu olanların bir kabus değil,düpedüz gerçek olduğunu anlamıştır.o yüzden uykuya dalıp rüya görmeyi tercih eder. bu kadarını çözebildim arkadaşlar.ama bu şarkıda çözülmesi gerekn çok şey var. |
||
|
||
çok uygulanırım her dinleyişimde
|
||
|
||
| bütün şarkıları güzel yav bu parçasıda süper...
|
||