|
||
| tek kelimeyle harikaaa |
||
|
||
bi insan içindeki duyguları ancak bu kadar güzel anlatabilirdi bence.ve harun abi kimseye fırsat bırakmadan bunu yapmış.tebrik ederim kendisini
|
||
|
||
| "bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu.." diyor ya, bence orda hep kendime anlatıyor ve tekrarlıyorum,bir kez de sana söyleyebilsem herşeyi,demek istemiş. | ||
|
||
ya 2 gündür saplantı halinde şarkı bende ya dilimden düşmüyor derslerde bile söylüyorum.engel olamıyorum.bi şarkı bi insanda ancak bu derece saplantı halinde olabilirdi
|
||
|
||
Morun diğer şarkıları gibi MUHTEŞEM....
|
||
|
||
| adana daki konserlerinde canlı canlı dinleme imkanı bulduğum o muhteşem şarkı | ||
|
||
| bu günlerde yanımda olan enn iyi dostum diyebilirm bu şarkıya!!! vede bende mvö'de klasikler adına girmiş bi şarkıdır...
|
||
|
||
| 23 sayısıyla ilgili bi takıntIm var zaten.bu takıntının nedenlerinden biri de bu şarkıdır..her dinlediğimde hıçkırarak ağlamak geliyor içimden..sözleri mükemmel müziği de tabi! |
||
|
||
| ya sarkida tarifini bir türlü vermedigim birsey var, böyle sarkinin baslangici bile cok degisik anlatamiyorum yaa üff tek kelimeyle harika | ||
|
||
| şarkıda ki büyü insanı başka diyarlara götürüyor resmen.. venuedeki konserde beni ağlatmayı başaran 2 şarkıdan biri... | ||
|
||
eğer birgün gerçekten sevdiğim birini bulursam onun karşısında söyleyeceğim tek şarkı
|
||
|
||
| yüzündden başlasam gitmeye uzaklara... | ||
|
||
bunu orjinal kayıttan dah çok seviyorum 23
|
||
|
||
canlı olarak dinlediğimde kendimi tutamayıp gözlerimin dolduğu şarkı... çok derin..herkes kendinden bir parça birşeyler bulabilir.
|
||
|
||
| insan acayip duygulara bürünüyor dinleyince | ||