|
||
süper bi şarkı gerçekten..adı 23 ama şarkı 1 numara..
|
||
|
||
mor ve ötesinin bütün sarkıları gibi bu sarkıda harika yaa bn dinleyince ck mutlu oluorm ck hosuma gidio bu sarkı
|
||
|
||
| morcu_gzd katılıorum dinledikçe huzur buluyorum... | ||
|
||
| dinle dinle bıkmıyorum...çok harika bir şarkı | ||
|
||
Platonik aşkıma taksim meydanında bağıra bağıra söylediğim ilk şarkı "destekleyen arkadaşlarla birlikte "
|
||
|
||
| mor ve ötesi'nin en sevdiğim şarkısı bile diyebilirim... gerçekten çok güzel dinlerken herşeyi unutuyo insan... | ||
|
||
| şu anda dinliyorum.. bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu....süper yaa!!ooff off | ||
|
||
| harika bir şarkı ve şuan ki durumu anlatan tek şarkı | ||
|
||
Ahh bu şarkıyı anlatmaya kelimeler yetmez En güzel mvö şarkılarından biri. Hele ki hüzünlü bir anda dinlenirse daha bir üzen şarkı
|
||
|
||
| insanı alıp götüren, söylerken harun abinin de etkilendiği belli olan şarkı... | ||
|
||
| bu şarkıyı mvöden başka kimse yorumlayamaz söyleyemez...herkesin sesine yakışmayack bir şarkı...büyüleyici.. | ||
|
||
23.. eVt adını duymam bile yetiyoR dakikalarca düşünmek için ama bir türlü şu ya da bu için yazılmış diyemiorum, her dinledğimde farklı bi yerde buluyorum kendimi, olağanüstü bi parça, işte yine anlatamadım, nedir bu yaa: s lütfen eksiltili cümleler kullanmayalım Kardeş kimsin sen yöneticiysen yöneticiliğini bil Nası istersek öle yazrz sanane tdknın forumu mu bura Tdk değil ama Türkçe'mizi seven ve onu koruyan bir forumuz. Kuralları okuyun, uyarılara cevap vermeyin. Konuyla alakasız mesaj yazmayın. Bir sorunla karşılaştığınız zaman moderatörlere bildirin. Gereksiz mesajlar silindi. |
||
|
||
23.. eVt adını duymam bile yetiyoR dakikalarca düşünmek için ama bir türlü şu ya da bu için yazılmış diyemiorum, her dinledğimde farklı bi yerde buluyorum kendimi, olağanüstü bi parça, işte yine anlatamadım, nedir bu yaa: s lütfen eksiltili cümleler kullanmayalım Kardeş kimsin sen yöneticiysen yöneticiliğini bil Nası istersek öle yazrz sanane tdknın forumu mu bura Tdk değil ama Türkçe'mizi seven ve onu koruyan bir forumuz. Kuralları okuyun, uyarılara cevap vermeyin. Konuyla alakasız mesaj yazmayın. Bir sorunla karşılaştığınız zaman moderatörlere bildirin. Gereksiz mesajlar silindi. kim koyar böle sçma kuralları bilmem |
||
|
||
alfabenin 23. harfi "Ş"... o dönem şafak çatalbaşa yazıldı diye bir rivayet vardır ortada... şafak çatalbaş kim ki?? bilen beni aydınlatabilir mi acaba?
|
||
|
||
bırak zaman aksın'ın 23'ü = dünya yalan söylüyor'un bir derdim var'ı = büyük düşler'in küçük sevgilim'i bu şarkı çok güzel dinledikçe huzur buluyorum, herkese tavsiye ediyorum meditasyon etkisi yaratıyor bende
|
||