|
||
Her dinlediğinde insanı çok başka dünyalara götüren tam bir hüzün şarkısı.Her dinleyişimde üzüldüğüm içimin burkan, dinlerken gözlerimi kapatmaya korktuğum kapatsam bir iki damla yaşın gözümden aşağı süzüleceği şarkı bence de şarkı bittiğinde sanki ben ben değilmişim gibi hissediyorum
![]() |
||
|
||
Bugün Jim Carrey'in oynadığı the number 23 (numara 23)adında gerilim korku tarzında güzel bi film seyrettim.Bu filmi izledikten hemen sonra bu şarkıyıda dinlemenizi öneririm bu sefer zaten her dinleyişimde ayrı bir tat alıyorum birde filmi izledikten sonra dinleyince insan çok tuhaf oluyor.
|
||
|
||
| Yanılmıyorsam bu şarkıyı Harun Tekin eski sevgilisi Şafak Çatalbaş için yazmış.Öyle okumuştum.Çok güzell... Albümün en güzel parçası ona yazılmış. Yerinde olmayı isterdim xD Sözleri çok dokunaklı.Kalbe hitaben. " Bir gün kendimi bırakıp , Sana anlatsam ne olduğunu " |
||
|
||
yüzünden başlasam gitmeye uzaklara... dediği zaman ben direkt bitiyorum zaten. muhteşem ötesi bir şarkı.
|
||
|
||
tapılası şarkııııı.kimse bilmiyor bu şrkıyı konserlerde harunla düet yapıyoruz
|
||
|
||
| yaaaaaaaaaaa.hayatımın şarkısı.DELİler gibi dinliyorum,seviyorum.VAZGEÇEMİYORUM... ne kork benden ne anlatmamı iste
|
||
|
||
| kendi kendime armağan ettiğim tam bir mor ve ötesi klasiklerinden birisi.. yüzünden başlasam gitmeye uzaklara harun abinin sesinden dinlemek harika ama harika ötesi oluyor. |
||
|
||
| mor ve ötesini her şarkısnın altına imzamı atarım | ||
|
||
Bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu neden sözleri unuttuğumu gerisi zaten gözlerinde ... en özel mor ve ötesi şarkısı benim için herşeyi çok güzel ifade ediyor
|
||
|
||
sesim kısılsa,korkmasam karanlıktan,en baştan başlasam............... :'(tarifi yok!
|
||
|
||
| Harika otesi şarkı.Harunun sesi bu şarkıda o kadar yumuşak ki hicbir sese değişilmez . | ||
|
||
| ne denilebilir ki..en müthis mor ve ötesi parcalarindan. fazlasiyla iyi.. | ||
|
||
| lütfen beni hemen uyandır, ya da hep öyle bak yüzüme ne kork benden ne uzaktan dinle, lütfen beni uyandırma hersey burda gizli |
||
|
||
ilk 5 listemdeki şarkılardan 3. sü
|
||
|
||
| defalarca,yıllarca,hayatımın her alanında ağzımdan düşürmeyeceğim şarkı.. | ||