|
||
| Bir gün intahar ya da intihar nasıl yazılıyorsa artık işte onu yaparsam fonda ya 23, ya Gül Kendine'den Hayat ya da Şehir'den Yanlız Şarkı çalarak intahar/intihar edicem.Bu şarkılardaki melankolik ortam beni benden alıyor.Zaten bu aralar hayattan nefret etmeye başladım resmen depresyona girdim yani... | ||
|
||
ya süper şarkı tıpkı diğerleri kadar güzel
|
||
|
||
çok güzel bir şarkı ya bayılıyorum...
|
||
|
||
Bir gün intahar ya da intihar nasıl yazılıyorsa artık işte onu yaparsam fonda ya 23, ya Gül Kendine'den Hayat ya da Şehir'den Yanlız Şarkı çalarak intahar/intihar edicem.Bu şarkılardaki melankolik ortam beni benden alıyor.Zaten bu aralar hayattan nefret etmeye başladım resmen depresyona girdim yani... aynen bende öyleyim ama gül kendine yi dinleyince çıkıveriyorum o depresyondan
|
||
|
||
bu şarkıyı ölene kadar dinleyeceğim valla(her mvö şarkısı gibi)süper ötesi bir şarkı
|
||
|
||
| eşi benzeri olmayan müthiş bir şarkı. | ||
|
||
sevmiyorum işte bu şarkıyı beni ağlatıyor
|
||
|
||
sevmiyorum işte bu şarkıyı beni ağlatıyor aynen bende fena ağlıyorum..ama seviyorum yinede ![]()
|
||
|
||
| bu parçanın önemi bir ayrıdır benim için... | ||
|
||
| Aşka inanmasam da dinlerken ağladığım tek şarkı olma özelliğine sahip şarkı.... | ||
|
||
bir şarkının sözleri bu kadar mı içten bu kadar mı güzel olur ya dinlemeye doyamadığım bir şarkı...
|
||
|
||
| harika bir şarkı. mor ve ötesi'nin en damar şarkılarından biri. insanın içine oturuveriyor vallahi. | ||
|
||
| günde defalarca dinlediğim ama dinlemekten doyamadığım muhteşem ötesi bir parça. ne zaman dinlesem göz yaşlarım gelir.elimde değil... kendimi tutamıyorum... | ||
|
||
| Ne dokunaklı ne içten sözler! :'(Dinledikçe dinleyesi geliyor insanın. | ||
|
||
23 sayısına takıntımın başlamasına neden olan şarkı ne diyebilirim ki muhteşem duygu yüklü...
|
||