Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
23

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Bırak Zaman Aksın

: 23

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

07.10.2006 19:49:43
yani bu şarkı mor ve ötesinin türkiyedeki en iyi söz yazarı oldugunu açık açık gösterio bence en ii şarkılarından biri mvö nün

mvö her şarkısında söz yazarlığı konusundaki kalitesini bir kez daha bize gösteriyor zaten Smiley 23 de onlardan biri Smiley Smiley Wink

08.10.2006 17:29:20
23 bilmiyorum nasıl bir harun tekin eseridir.Tek bildiğim ben böyle kalbe direk etki eden bir şarkı duymadım.Bırak zaman aksın albümünü dinlerken 23 e geldiğinde dünya duruyo benim için...herşeyden kopup sese yöneliyorum direk ..."Bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu" Nasıl sözler nasıl bir müzik ...

gallows 15.10.2006 17:47:33
İŞTE AŞIK OLDUĞUM ŞARKI BU ŞARKIYA BAYILIYORUM ARKADAŞALR 23ÜNCÜ HARFİ Ş DİYE DİEL YAA  Grin O OLAY BEN ŞAFAK ÇATALBAŞA YAZILDINI DUYDUM AMA ŞARKININ ADININ 23 OLMASININ NEDENİ HARUNUN O ŞARKIYI YAZDIĞINDA 23 YAŞINDA OLMASIYMIŞ  Grin Grin

23_balıklar 15.10.2006 18:02:19
İŞTE AŞIK OLDUĞUM ŞARKI BU ŞARKIYA BAYILIYORUM ARKADAŞALR 23ÜNCÜ HARFİ Ş DİYE DİEL YAA  Grin O OLAY BEN ŞAFAK ÇATALBAŞA YAZILDINI DUYDUM AMA ŞARKININ ADININ 23 OLMASININ NEDENİ HARUNUN O ŞARKIYI YAZDIĞINDA 23 YAŞINDA OLMASIYMIŞ  Grin Grin
canım,sanırım bi yanılgıya düşmüşsün..o şarkı bırak zaman aksında yeralan bi şarkı..peki bırak zaman aksın kaç yılında çıkmış bi albümdür;tabiki 1999da..HARUN TEKİN şu an 29 yaşında olduğuna göre,sevgili Harun Tekin nasıl olurda 23 yaşında olur..anlayamadım,kusura bakma..yani benim bildiklerim bunlar..bunun dışında konuyu aydınlatırsan sevinicem,umarım bir daha böle yanılgılar olmaz(çünkü bilmeyenler varsada öle sanırlar)..nyse... Smiley ama sakın eleştirdiğimi sanma Wink

gallows 15.10.2006 18:05:02
cnm bende bunu bi yerde okumuştum ama şunu düşün sonuçta albüm çıktıı yıl yazılan şaerkılar diillki bunlar belkide bi kaç yıl önce yazılmış bi şarkıydı  Wink Wink

Devrim_23 15.10.2006 18:14:26
alfabenin 23. harfi "Ş"...

o dönem şafak çatalbaşa yazıldı diye bir rivayet vardır ortada...

şafak çatalbaş kim ki?? bilen beni aydınlatabilir mi acaba? Smiley Smiley

şafak çatalbaş harun tekin'deki derin iz bırakan 5 yıl birlikte olduğu bir yönetmendir. albümlerinde teşekkür yer alır..

15.10.2006 18:30:32

şafak çatalbaş harun tekin'deki derin iz bırakan 5 yıl birlikte olduğu bir yönetmendir. albümlerinde teşekkür yer alır..

cevap için teşekkürler ama mor ve ötesi hakkında bilinmeyenler bölümünde harun için 5 yıldır birlikte olduğu bir sevgili var şafak adında diye yazılmıştı... eğer o bilgi doğruysa o şafak bu şafak mı??? her şey karıştı pek anlamadım

Devrim_23 16.10.2006 14:56:54

cevap için teşekkürler ama mor ve ötesi hakkında bilinmeyenler bölümünde harun için 5 yıldır birlikte olduğu bir sevgili var şafak adında diye yazılmıştı... eğer o bilgi doğruysa o şafak bu şafak mı??? her şey karıştı pek anlamadım

evet aynı şafak.. harun tekin'le beş yıl birlikte olmuşlar. röportajlarda da aşkla ilgili sorulduğunda harun tekin evet aşık oldum der.. ayrıldılar ama unutamadıklarını düşünüyorum..

16.10.2006 17:29:09

evet aynı şafak.. harun tekin'le beş yıl birlikte olmuşlar. röportajlarda da aşkla ilgili sorulduğunda harun tekin evet aşık oldum der.. ayrıldılar ama unutamadıklarını düşünüyorum..

cevap için tekrar teşekkürler.. evet harunun bir kaç yerde şafaktan bahsettiğini görmüştüm ama adını hiç söylemiyordu hep 5 yıl birlikte odluğum kişi falan diyordu benim okuduklarımda Smiley

Devrim_23 16.10.2006 17:55:01
bir sohbette geçiyor:

devrimci: 23 şarkısının adı neden 23?
@ MOR ve ÖTESİ: devrimci: 23 mor ve ötesi´nin büyük gizemlerinden biri, biz bile bilemiyoruz.

paylaşmak istedim..

17.10.2006 16:14:21
bir sohbette geçiyor:

devrimci: 23 şarkısının adı neden 23?
@ MOR ve ÖTESİ: devrimci: 23 mor ve ötesi´nin büyük gizemlerinden biri, biz bile bilemiyoruz.

paylaşmak istedim..

paylaştığın için teşekkürler... Smiley mor ve ötesi çok ilginç ya, bizi hep şaşırtıyor ve böylece onlara duyduğumuz heyecan hiç yok olmuyor!! Wink Grin

cagico 20.10.2006 21:18:47

sanırım hala görüşüyorlar.harun abi albümde teşekkür kısmına şafak çatalbaş diye yazıyor.son albümde de var.ben şafak çatalbaş'a da teşekkür etek istiyorum aslında eğer bu şarkı ona yazıldıysa;harun abi'ye böyle şeyler hissetirip onun böyle güzel bir şarkı yazmasına neden olduğu için.kendisi de yönetmenmiş ayrıca.bir yerde sanırım resmini görmüştüm.çok da tatlı bir bayana benziyor.
23'ün ne kadar güzel olduğunu tekrar tekrar söylememe heralde gerek yok.müthiş ötesi şarkılardan biri..
"bir gün kendimi bırakıp sana anlatsam ne olduğunu",
"yüzünden başlasam gitmeye uzaklara" gibi de efsane olacak sözlere sahi şarkıdır ayrıca...

_cambaz_ 22.10.2006 19:23:48
 O kadar güzel, o kadar içten, o kadar sıcak bir o kadar da gerçek bir parça nasıl yazılabilir ki! Akıl sır erdiremiyorum açıkçası. Çok seviyorum bu parçayı..
 Özenle ve titizlikle seçilmiş sözler..Hoş ve içten bir ses.. Etkileyici bir müzik.. ve işte ; "23" !

charmed 22.10.2006 19:33:51
zaten dediğiniz gibi şafak'a yassaydı söylemez özel haytıyla ilgili çünkü
şarkı çok harika bu albümü ilk aldığımda şok olmuştum hayatımda hiç bu kadar anlamlı sözler duymamıştım...

rockercansu 28.10.2006 20:33:39
mor ve ötesi nin şarkı sözü yazarlığını en güzel biçimde konuşturduğu şarkı ve bni ağlatan mvö şarkısı Cheesy

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468