|
||
| çok severim bu şarkıyı yanlız bu şarkı bana hep şebnem ferahın artık kısa cümleler kuruyorum şarkısını hatırlatıyor...bir benzerliği yok ama sanki vermek istediği duygu aynı... | ||
|
||
| Karşınızdaki insana bir şeyler anlatmaya çalışırken susup kalırsınız ya işte o anda devreye giriyor bu şarkı."Gerisi zaten gözlerinde..." diye. |
||
|
||
bugün konserde söylemeleri için adeta kendimi yırttığım ama yine de söylenmeyen şarkı 23
|
||
|
||
ya ben de yırttım kendimi ama söylemediler! çok üzüldüm!
|
||
|
||
aynen artık biz 23 gibi şarkıları dinleyemeyecek miyiz ya 23!!
|
||
|
||
| çoook güzel bi şarkı ve beste yine... yüzünden başlasam gitmeye uzaklara...! |
||
|
||
| bende öyle biliyordum şafak:23. harf diye yazıldığını duymuştum.. | ||
|
||
| bende artık takıntı haline geldi her yere 23 yazıyorum..öyle mükemmel sözleri ve müziği varki..aynı zamanda adının neden 23 olduğunu çok uzun zaman düşündüm ama biri şafak çatalbaş ş=23 deyince çok zekice geldi bana...ayrıca her konserde 23 diye kendimi yırtmama rağmenn çalmıyolar :'(23 ü canlı olarak dinlemeyi o kadar çok istiyorumkiii.... | ||
|
||
| 23 müziği insanın içinde hissettiren bir şarkı ,sözler harika ... bu şarkıyı dinlerken sanki şarkı hoparlörde değil benim içimde çalıyormuş gibi oluyorum | ||
|
||
| her dinleyişimde kendimi kaybediyorum resmen.. | ||
|
||
| yeni melekte en çok dinlemek istediğim parça | ||
|
||
| Güzel başlamısını istediğimiz bir ayrılık..sessiz..Sadece rüyalarda.. Gururumuzu bırakıp, duyguları açığa vurmak, hıçkırıklar içinde. Uyandırılmak isteği..uyanmak ve yine onu görmek, sonra acı gerçekle karşılaşacağımızı hissedip uyanmaktan korkmak.. Pişmanlıklar..yeniden başlamak, daha temiz, daha net daha...Hep onunla beklemek, güneşin doğuşunu da batışını da birlikte izlemek gibi.. Belki yalvarmak, ama yeteri kadar; geri kalanlar zaten gözlerde. Anlatmaya lüzum yok aslında.. Korkma ve beni rüyandan uyandırma..O rüya hiç bitmesin..O rüya sensin.. 23! |
||
|
||
| _cambaz_'ın yorumunu okurken tüylerim diken diken oldu.. bir şarkı ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi heralde... | ||
|
||
| Gerçekten tam anlamıyla şarkının duygularını anlatmışsın arkadaşım,ancak bu kadar olabilirdi...zaten çok güzel bi şarkı insanı kendinden alıp kendi içinde bi yerlere götürüp sonra giderken bindirdiği damlanın üzerine bindirip aynı duygularla kendine geri döndüren bi şarkı... | ||
|
||
çok severim bu şarkıyı yanlız bu şarkı bana hep şebnem ferahın artık kısa cümleler kuruyorum şarkısını hatırlatıyor...bir benzerliği yok ama sanki vermek istediği duygu aynı... bence de .aradaki alakayı anlayamasamda ne zaman artık kısa cümleler kuruyoyorumu dinlesem aklıma hep 23 geliyor |
||