|
||
| Albüm kaydından daha zevkli konserde dinlemek daha bir başka. Sabancıda beyefendi 23'ü çalarmısınız dediğimde yıkıldığımız parça baya gülmüştükde bağrışlarımız boşa gitmedi ve harika oldu kulise gidip fake atıp geri dönmeleri.Harun beyefendi lafını karşılıksız bırakmadı sağolsun neyse küçük ama unutmadığım bir anım bu. Ama şarkı sözleriyle en iyilerinden başka dünyalara gitmemiz için yazılmış.Düşüncelerin arasında kaybolmaktan kurtulamıyorum bu şarkıda.Platonik aşıkların dinleyince kendinden geçmesine sebep olacak şarkı lan balkon nerde atlamak istiyorum aşağıya dedirtecek kadar ağır ya. Lütfen beni uyandır diyor ya sevgi çok büyük ya rüya gibi harika bir şarkı . |
||
|
||
yorumsuz aslında insan hangi şarkıda bu kadar kendinden geçebilirki!
|
||
|
||
| platonik aşkın güzelliği ve acısı..rüyasındaki karşılıklı sevgisinden vazgeçememesi ama gerçek olmayışının acısıyla kıvranışı uyanma isteği unutma isteği,başaramamanın verdiği ıstırab... sadece platonik aşk için değildir belki büyük bir sevginin verdiği acı ile uyanma isteği...ne kadar güzel ve inanılmaz bir şeydir bu kadar büyük bir sevgi... aslında..yorumu zor ağır bir şarkı.. |
||
|
||
| evet sadece platonik aşklar için değildir bu bir zamanlar gerçek olup şimdi ise ne olduğu bilinmeyen bir durumu da ifade edebilir eski günlerin güzeliiği gelir aklına gerçi hiç çıkmaz ya, o hatıraları düşündükçe dalarsın hülyalara "kimse uyandırmasa beni gerçeği görmek istemiyorum" dersin, ama farkındasındır gerçeğe dönüp hayatına onsuz devam etmen gerektiğinin... | ||
|
||
| "sesim kısılsa korkmasam karanlıktan.en baştan başlasam.anlamsız sözlere artık hiç bulaşmadan beklesem yanında" beni en çok etkileyen kısmı budur.onun haricinde müziği bence çok dokunuyor insana.mor ve ötesinin şu ana kadar yaptığı en etkileyici şarkı budur belki de. | ||
|
||
| platonik aşk yorumu güzel,ben genelde karşılıklı aşk ya da imkansız aşk diye düşünmüştüm.platonik aşk üstünde çok durmuyordum.bu yorumdan sonra şimdi dinlerken daha bir koyuyor şarkı! |
||
|
||
platonik aşkın güzelliği ve acısı..rüyasındaki karşılıklı sevgisinden vazgeçememesi ama gerçek olmayışının acısıyla kıvranışı uyanma isteği unutma isteği,başaramamanın verdiği ıstırab... sadece platonik aşk için değildir belki büyük bir sevginin verdiği acı ile uyanma isteği...ne kadar güzel ve inanılmaz bir şeydir bu kadar büyük bir sevgi... aslında..yorumu zor ağır bir şarkı.. beni en çok platonik olan kısmı yaralıyor....
|
||
|
||
| beni en çok vuran kısmı sözler tamamda zaten çok ağırda yaşanmışlık iyi bir yazarda bu şarkıyı yazabilir ama yaşanmışlık dinlerken beni daha çok etkiliyor .Harun yazmasada kim yazmış olsa yine üzülüyor insan ya platonik aşk ne kadar çok acı veren birşey ya. Ama yazmak rahatlatmıştır belki Harun'u. |
||
|
||
beni en çok vuran kısmı sözler tamamda zaten çok ağırda yaşanmışlık iyi bir yazarda bu şarkıyı yazabilir ama yaşanmışlık dinlerken beni daha çok etkiliyor .Harun yazmasada kim yazmış olsa yine üzülüyor insan ya platonik aşk ne kadar çok acı veren birşey ya. yada bir süre daima hatırlatıp acı vermiştir..
Ama yazmak rahatlatmıştır belki Harun'u. |
||
|
||
dinleyenlerde belki de onun yaşadıklarına benzer şeyler yaşamış ve onun duygularını paylaşmıştır.o yazarken ne hissetti bilmiyorum ama ben dinlerken ölüp yediden diriliyorum gibi bir durum acayip bir şarkı bazen ölmem mi lazım tam burda diye düşünüyorum anlatamıyorum kendimi çok seviyorum bu şarkıyı ama iyi ki yazmış
|
||
|
||
| uyan_ çok güzel söyledin her dinlediğimde anlamlı ya da anlamsız ağlatan bi şarkı |
||
|
||
| harika ! dinlerken sanki şarkının içimde çaldığını hissediyorum... çok güzell ve ben çok üzülüyorum her dinleyişimde
|
||
|
||
| insanın içini kanatan bir şarkı..hele bir de platonik bir aşkınız varsa. | ||
|
||
| sözü ve müziği ile bizi başka dünyalara götüren, tüm duygularımızı harakete geçiren, bir şarkı bu kadar da güzel olamaz ki dedirten, harun'un yorumu ile bütünleşmiş muhteşem şarkı... | ||
|
||
| mor ve ötesinin hiçbir şarkısını bu kadar iliklerimde hissetmiyorum, dinlerken bir yanım acıyor ama diğer yanım hiç olmadığı kadar mutlu hissediyor...şarkı bittiğinde içimden bir şeyler kopmuş oluyor...hep "en özel" şarkı olarak kalıcak benim için...ve bu şarkıyı bana hissettiren kişi için... | ||