|
||
| kesinlikle iyi bir şifre. | ||
|
||
| mor ve ötesinin en ağır şarkısıdır bence benim için en özel en anlamlı belki 20 saat dinleyebileceğim tek şarkı ağlatabilcek kadar dugusal ![]() ama hep merak ettim neden 23 neden ?? |
||
|
||
| insanın derinine derinine işleyen nadir mor ve ötesi şarkılarından biri | ||
|
||
| çoooooooook süper bi şarkı insanı çok duygulandırıyor... adınn neden 23 olduğunu çok merak ediyorum .bilen var mı? |
||
|
||
alfabenin 23. harfi "Ş"...
o dönem şafak çatalbaşa yazıldı diye bir rivayet vardır ortada... |
||
|
||
| eskilerden en sevdiklerimdendir....güzel parça.. | ||
|
||
kısaca beni özet geçmiş harun abi bu şarkıda çok iyi bir şarkı ayrı bir yeri vardır bende bende hep merak etmişimdir neden 23 diye şafak çatalbaşla alakası yok bence harun abi bunun bir şifre olduğunu aralarında olduğunu söylemiş ne acaba çok merak ettim
|
||
|
||
| çok güzel,çok derin..çok derin cidden.çok arika..beni aldı derinlere..sonrada gitti işte. | ||
|
||
büyüleyici bir havası var insanı gerçek hayattan alıyor başka bir diyarlara götürüyor sanki
|
||
|
||
| beni çok etkileyen bi klasik... başka başka yerlere götürür hep beni... olağanüstü bi parça.. | ||
|
||
| harika bir parca. beni cok büyülüyor. | ||
|
||
en sevdiğimm parçalardan birii....bencede başka bi anlamı olması gerekir
|
||
|
||
| beni ağlatabilen nadir şarkılardan bir tanesi.. | ||
|
||
| Her gün 3-4 belki daha fazla kez üst üste dinlediğim, beni perişan eden parça.. Vazgeçilmezim o benim.. 23'üm.. | ||
|
||
çok sevdğim bir şarkı kim için veya ne için yazıldıgı bi yana beni etkileyen bir şarkıııı...
|
||