|
||
çok teşekkürler.zaten bu konseri televizyondan defalarca izledim.yine olsa yine izlerim
|
||
|
||
çok teşekkürler ya süpersin
|
||
|
||
| sanırım uyanı ingilizce seslendirmişlerdi bu konserde onu bulamadım ,ekleyebilir misiniz? | ||
|
||
evet ya harika konsermiş.sağolun.çok keyifli.
|
||
|
||
| çok teşekkürler,gerçekten ilaç gibi geldi bunlar .... | ||
|
||
siteye nasıl giriş yapılıyyor? nasıl açılıyor? biriniz yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekürler
|
||
|
||
siteye nasıl giriş yapılıyyor? nasıl açılıyor? biriniz yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekürler ![]() rapidshare sitesinden download yapmak için; açılan sayfada aşağı inip sağdaki Free yazısını tıklayın. sonra aşağıda bir kod verilecek.resimdeki kodu alttaki kutuya aynen büyük harfle girip onaylıcaksınız. o indirir zaten sonra.kaydet dersiniz. bir dosya inerken veya indikten sonra belli bir süre içinde ikinci bir dosyayı indiremezsiniz malesef.ikinciyi ve diğerlerini daha sonra teker teker yüklersiniz. bilginize... |
||
|
||
| bende bilmiyordum nasil yüklenildigini. cok tesekkürler. | ||
|
||
ya bir sorum olacak.. bazi linklerde kod veriliyor, hani o harfler. bazilarinda o harfler yok. o olmayanlari nasil yüklüyoruz. birtek onlari yapamadim
|
||
|
||
ya bir sorum olacak.. bazi linklerde kod veriliyor, hani o harfler. bazilarinda o harfler yok. o olmayanlari nasil yüklüyoruz. birtek onlari yapamadim ![]() harfler yok dediğin rapidshare sitesi ise indirebileceğin limit dolmuştur.belli bir süre geçmesi gerekmekte o dosyayı indirebilmen için. bu beklemeye yapmak istemiyorum falan diyosan bildiğim yöntem var ama forumumuzda bu tür bilgiler vermiyoruz.rapidden dosya indirmeyle ilgili googledan bu konuyla ilgili birçok bilgi bulabilirsin... |
||
|
||
Allah Razı olsun arkadaşım...
|
||
|
||
| bilgi icin tesekkür.. | ||
|
||
| işte uyan videosu: http://rapidshare.com/files/64086027/MOR_VE_oeTES__304_-UYAN_CANLI_PERFORMANS_.mpg.html dün upload ettim.yorumlarınızı bekliyorum. |
||
|
||
cok güzel olmuş ellerinize sağlık.... çok mutlu oldum
|
||