|
||
paylaşımınız için teşekkürler..
|
||
|
||
sadece sonu belli açılıyor diğerlerinde error yazıyor ..........................
|
||
|
||
sadece sonu belli açılıyo diğerlerinde error yazıyo ..........................hayır canım denedim şimdi açılıyor diğerleride. ancak yarım saat arayla indirmen gerek onun için hata veriyordur. |
||
|
||
sadece sonu belli açılıyo diğerlerinde error yazıyo ..........................rapidshare sitesinden dosya indirmeyle alakalı bir sorun bu. ilk dosyadan sonra ikinciyi indirebilmen için belli bir zaman geçmesi gerekir. ama beklemek istemiyorsan modeminin arkasındaki tuşu kapatıp tekrar açıp linki tıklayıp ikinciyi de hemen indirebilirsin.tabi ilk dosya indikten sonra
|
||
|
||
| kendimden utanıyorum kaç aydır bu forumdayım bu sayfayı yeni farkettim....allahım nasıl bi mvöfanım ben neden? ![]() teşekkürler ekleme için... canım abilerime eurovisionda "da" başarılar dilerim... |
||
|
||
| çok teşekkürler müthiş bir paylaşım orda olmak isterdim
|
||
|
||
Daha Mutlu Olamam'da Harun abi kameraya bakıp gülüyor harun abi= şimdi bu kadar büyük bir kalabalık varken yaptığımız şu minik oyuna gelinde katılmayın katılmamı ..................
|
||
|
||
| çok çok çoook teşekkürler paylaştığın için ne kadar mutluyum anlatamam... | ||
|
||
güzel olmuş gerçekten çok sağolun ama keşke diğer konser kayıtlarınıda verebilseydi arkadaşlar
|
||
|
||
işte uyan videosu: http://rapidshare.com/files/64086027/MOR_VE_oeTES__304_-UYAN_CANLI_PERFORMANS_.mpg.html dün upload ettim.yorumlarınızı bekliyorum. ya sadece videonun baş kısmı geliyor |
||
|
||
cidden beklemek gerekiyo diğerini indirebilmek için.. ![]() çok teşekkürler paylaşım için..
|
||
|
||
bazılarında error yazıyor..açılmıyor..
|
||
|
||
bazılarında error yazıyor..açılmıyor.. ![]() hepsini indiremiyorsun bir tane indirdikten sonra yarım saat falan beklemen lazım ........
|
||
|
||
offff..neyse bekleriz..
|
||
|
||
| rapidshare sitesinden indirme işlemi yaparken beklemek istemiorsanız bir dosyanın inmesi tamamlandıktan sonra modeminizin tuşunu kapatıp biraz bekleyip tekrar açarsanız. yeni indireceğiniz dosyanın linkine giderek rahatça indirebilirsiniz... | ||