|
||
| evet arkadaşlar en iyi erkek vokal kim merak ettim bu anketi başlattım bazılarınız sorcak harun tekin neden yok diye eklemedim çünkü bana göre en iyi vokal harun tekinde ondan o yüzden. | ||
|
||
tabiki en başta harun abimiz en iyi vokalist sonra tabiki hayko cepkin dedim ben canlı performanslaarı bir hayli harika.
|
||
|
||
| cem adrian bence | ||
|
||
| bencede en başta harun tekin sonrada kaan tangözene,cem adrian, nev, feridun düzağaç, emre aydın ve teoman... | ||
|
||
| NEV tek gecerım HARUN dan sonra tabii | ||
|
||
bıde CEM ADRİANı unutmamak lazm oyle bı ses kımsede yok.. :
|
||
|
||
| önce harun ve burak abimizden sonramı? :: --Deniz Yılmaz.. |
||
|
||
| aslında listeye şöyle bi bakınca her bir solistin ayrı bir tarzı ve ayrı bir şarkı söyleme şekli var hepsini kendileri gibi şarkı söyleyince çok seviyorum ben ondan ayıramadım şimdi :Z | ||
|
||
| harun tekin ve burak güven i aradı gözlerim ama yoklar.neyse yoklarsa o zaman deniz yılmaz dedim ama kararsızım yine de. :/ | ||
|
||
| liste biraz eksik bence.. harun tekin hatta derin esmerin bile olması lazımdı ama cem adrian bencede çok iyi bir seçim... | ||
|
||
| Harun Tekin, Emre Aydın falan iyi güzel de Cem Adrian sesini gerçekten çok iyi kullanıyo | ||
|
||
| Ben bu ankette kararsız kaldım.Hem kaan var hem demir demirkan hem cem adrian.yani seçim zor. | ||
|
||
| ben teoman dedim ama emre aydın ve feridun da süper | ||
|
||
| kesinlikle deniz... | ||
|
||
liste biraz eksik bence.. harun tekin hatta derin esmerin bile olması lazımdı ama cem adrian bencede çok iyi bir seçim... en baştaki yazımdada söyledim harun tekin bize göre en iyi vokalist o yüzden harun abiyi koyma geregi duymadım.
|
||