|
||
| Tabiki de Koray candemir ondan sonra Teoman olabilir.Adamlarda ses var ses rengi ses güzelliği var. | ||
|
||
| 1.teoman 2. kaan tangöze |
||
|
||
| hayko cepkin hayko cepkin ve hayko cepkin
|
||
|
||
| ben Teoman dedim ama nerde Candan Tezel.onu unutmuşsun. | ||
|
||
hiç düşünmeden emre aydını aradım buluncada ona tabikide oy verdim
|
||
|
||
| koray candemir,feridun düzagaç heleki cem adrian gibi bir şahsiyet varsa,haykoya tek lafım ''klavyene geri dön'' demek olacaktır. kaan berabat bir ses,fakat dünyada kendi stilini yarattığı için ayrı saygı duyulur. ses olarak çok berabat ama sahne performansı olarak türkiyenin 1 numarası Cenk Sönmez dir. |
||
|
||
| Haykooo Harun!!! Ogün =) | ||
|
||
harun sesi gayet güzel bence farklı bir ses...ogün sanlısoy da fena sayılmaz
|
||
|
||
| harun, ogün,derin esmer!!! | ||
|
||
| Kaan tangoze | ||
|
||
| Ogün Sanlısoy | ||
|
||
| hayko cepkin | ||
|
||
şüphesiz hayko cepkin ! Scream vokal de türkiye 1. si
|
||
|
||
şüphesiz hayko cepkin ! Scream vokal de türkiye 1. si ![]() scream atan en iyi mi oluyo. müzik namına hiçbişey yok scream denen şeyde. en iyi ses yine söylüyorum türkiye'de koray candemir. |
||
|
||
şüphesiz hayko cepkin ! Scream vokal de türkiye 1. si ![]() scream atan en iyi mi oluyor. müzik namına hiçbişey yok scream denen şeyde. en iyi ses yine söylüyorum türkiye'de koray candemir. ben "scream atan en iyi oluyor demiyorum" eğer yazıyı iyi okusaydın anlardın Scream Vokalde Türkiye 1. diyorum Ayrıca Koray Candemir in de nedense hep cover şarkılarını dinliyoruz (örneğin Kurban ın cover yaptığı "Ağlama Değmez Hayat" şarkısı değiştirmeden Koray Candemir'in Söylemesine bir garip oldum - vurguları ve bass tabları neredeyse birebir uyuyor...) Eğer Koray biraz girişimci bir kişi olsaydı (Harun gibi mesela) dinlerdim !
|
||