|
||
şüphesiz hayko cepkin ! Scream vokal de türkiye 1. si ![]() scream atan en iyi mi oluyor. müzik namına hiçbişey yok scream denen şeyde. en iyi ses yine söylüyorum türkiye'de koray candemir. ben "scream atan en iyi oluyor demiyorum" eğer yazıyı iyi okusaydın anlardın Scream Vokalde Türkiye 1. diyorum Ayrıca Koray Candemir in de nedense hep cover şarkılarını dinliyoruz (örneğin Kurban ın cover yaptığı "Ağlama Değmez Hayat" şarkısı değiştirmeden Koray Candemir'in Söylemesine bir garip oldum - vurguları ve bass tabları neredeyse birebir uyuyor...) Eğer Koray biraz girişimci bir kişi olsaydı (Harun gibi mesela) dinlerdim !Türkiyede başka scream atan var mı ? |
||
|
||
şüphesiz hayko cepkin ! Scream vokal de türkiye 1. si ![]() scream atan en iyi mi oluyor. müzik namına hiçbişey yok scream denen şeyde. en iyi ses yine söylüyorum türkiye'de koray candemir. ben "scream atan en iyi oluyor demiyorum" eğer yazıyı iyi okusaydın anlardın Scream Vokalde Türkiye 1. diyorum Ayrıca Koray Candemir in de nedense hep cover şarkılarını dinliyoruz (örneğin Kurban ın cover yaptığı "Ağlama Değmez Hayat" şarkısı değiştirmeden Koray Candemir'in Söylemesine bir garip oldum - vurguları ve bass tabları neredeyse birebir uyuyor...) Eğer Koray biraz girişimci bir kişi olsaydı (Harun gibi mesela) dinlerdim !Türkiyede başka scream atan var mı ? var var dandik ( amatör ) gruplardan var...
|
||
|
||
| scream denen şeyi netekiim bağırma,çığırma,geğirme diye tabir edebiliriz.bunun vokallikle alakası olduğunu düşünmüyorum.hatta müzikle hiç bi alakası yoktur scream denen şeyin.hele ki türkiye'de karşılaştırcak adam bile yok fazla.toplasan kaç tane çıkar? | ||
|
||
| Scream vocal Daha çok Black Metal'de görülen, vokalin gırtlağını dar biçimde şekillendirerek ince ve sert bir biçimde, bağırarak parçaya vokallik yaptığı tarza denir. İngilizce "çığlık" anlamına gelen "scream" de bu tarz vokalin çığlığa benzemesinden kaynaklanmaktadır. Son zamanlarda Black Metal'den sonra Death Metal ve Grindcore tarzlarında da belirli aralıklarla kullanılmaya başlanmıştır ve parçaların çeşitli yerlerinde Brutal Vocal, yerini Scream Vocal'e bırakır. |
||
|
||
| Murat İlkan derim. | ||
|
||
| harun başta tabi ama ondan sonra ogün diyorum ben bayılıyorum ona cem adrian da süper aslında ama benim için ogün den sonra geliyor | ||
|
||
| hayko cepkin bence çok güzel performansları var. | ||
|
||
en yi tabiki harun abimiz ama listede kararsız kaldım galiba hayko cepkin
|
||
|
||
harun abimizi listede göremedim, en iyisi tabikide o
|
||
|
||
| başta harun abi,birol namoğlu(gripin) ve emre aydın... | ||
|
||
| feridun düzagac | ||
|
||
| kaan tangöze kesinlikle | ||
|
||
| teoman ve hayko cepkin | ||
|
||
Harun Tekin zaten şampiyon belli ikinci kim durumunda şampiyon olduğuna göre ;Onur Özdemir(o çocuksu sesi bitiriyor yaa )Cem Adrian(mükemmel ötesi) Teoman Nejat Yavaşoğulları Koray Candemir |
||
|
||
mor ve ötesi fanı olduğumdan dolayı söylemiyorum kesinlikle harun tekin
|
||