|
||
hepsi çok iyi.. ama oyum emre aydına
|
||
|
||
| HARUN dan sonra DENİZ YILMAZ çok iyi bence | ||
|
||
abi yapmayın, emre aydın diyenlere bak şoke filan oldum yaaa adamda canlı performans sıfır, ne diyosunuz siz, canlı söleyemeyen adamdan iyi vokal mi olur albüme kanıp yorum yapıosunuz... gerçekten rock müzik dinlediğinize emin misiniz?bu arada burda yuksek sadakat'in ve de direc-t'in solistlerini (cemil demirbakan ve bilge kösebalaban) göremedim... listedeki hemen hemen herkesten daha iyiler hatta ilk sırada cemil, sonra bilge, sonra da listedekilerden biri gelebilir
|
||
|
||
| HARUN TEKİN feridun düzağaç |
||
|
||
| hiç şüphesiz ki en iyi erkek vokal harun tekin!ama şıklardan gidecek olursak emre aydın. | ||
|
||
kesinlikle teoman derim
|
||
|
||
kesinlikle teoman derim ![]() teoman da hep bağrıyo be merve. ses var mı onda yapma yaa |
||
|
||
| hayko iyi bu aralar,demir demirkan hem iyi bir besteci hemde iyi bir vokal,kaan tangöze de iyi. ama ben deniz yılmaz diyorum ![]() |
||
|
||
hiç şüphesiz ki en iyi erkek vokal harun tekin!ama şıklardan gidecek olursak emre aydın. evet niye yok HARUN hı HARUN yoksa OGÜN ŞANLISOY vede BİROL NAMOĞLU da yok hazırlayan arkadaş iyi araştırmamış galiba
|
||
|
||
| ben oy kullanmadım çünkü benim için harun tekin... | ||
|
||
hiç şüphesiz ki en iyi erkek vokal harun tekin!ama şıklardan gidecek olursak emre aydın. evet niye yok HARUN hı HARUN yoksa OGÜN ŞANLISOY vede BİROL NAMOĞLU da yok hazırlayan arkadaş iyi araştırmamış galiba ![]() kesinlikle teoman derim ![]() teoman da hep bağrıyo be merve. ses var mı onda yapma yaa ![]() sesi çok iyi bence.ama zevk meselesi tabi ![]() teodan sonra söyleyeceğim isim demir demirkan olur
|
||
|
||
| ferman akgül,birol namoğlu,cem adrian,kaan,emre aydın harunu saymazsak böyle |
||
|
||
Hepsine eyvallah'da Cem Adrian kim ki çok kötü ya
|
||
|
||
| Cem adrian çok mu kötü??hıh ilk defa böyle bir yorumla karşılaşıyorum. 4,5 oktavdan bahsediyoruz ya...sesini de harika kullanıyor adam..hadi şarkıları beğenilmeyebilir ama vokalinin çok kötü bulunmasını anlayamadım valla ![]() ayrıca listemde teomanı unuttuğumu farkettim nasıl unuttuğumu da anlayamadım ![]() |
||
|
||
| hakkaten cem adrian dan bahsediyoruz..adamdaki ses kimsede yok..hanginizin ses telleri o kadar uzun..ve hanginiz sesinizi o kadar iyi kullanabiliyorsunuz... ama yine de benim için bi teo kadar,koray kadar olamaz..bu iki adam..bitiriyo bence olayı..bide demir var.. ![]() ohoo say say bitmicek benim liste gripinden birol var,murat yılmazyıldırım,yusuf'un sesine hastayım
|
||