|
||
tabikide kötü hatta İĞRENÇ kusura bakmayın ama ses telleri öyle diye öyle biri dinlenir mi?? ben bu şarkıyı sana yazdım diye bir şarkısı vardı ki çok berbat... ![]() arkadaşım bir çok yorumunu hep beğenmediklerin üzerine yazıyosun..iyi hoş güzelde defalarca söylediğim gibi bunu belirtmenin bin bir çeşit yolu var..cem adrianı çok sevmeyen özellikle açıp dinlemeyen bir insan olarak bir müzisyen hakkında berbat iğrenç gibi kelimelerinden rahatsız oluyorum..lütfen biraz daha dikkat.. |
||
|
||
bir dakika mordaşlar BİROL NAMOĞLU (GRİPİN) CEMİL DEMİRBAKAN (YÜKSEK SADAKAT) neden şıklar arasında yook ... yaa bir de HARUN TEKİN diğerlerindenmi sayılıyor ![]() YAA DUMAN SOLİSTİ BİLE VAAAR ![]() dumanın solisti çok önemli bir vokal..ona bile demek haksızlık olur diye düşünüyorum.. eğer ankette harun olsaydı zaten herkes haruna oy vereceği için başlığın bir anlamı kalmazdı.. söylediğin vokallerde işlerinde çok başarılı insanlar fakat anketi düzenleyen arkadaşımız onları yazmamış..listede beğendiklerin varsa onlara oy verirsin artık
|
||
|
||
| Deniz Yılmaz, Cem Adrian | ||
|
||
| ferman bence. | ||
|
||
| en iyi vokal kim bilmiyorum ama kaanın seni beni en çok etkileyen dinlerken ençok bütünleştiğim ses( harunla beraber tabi ) | ||
|
||
bir dakika mordaşlar bu arkadaşımız DUMAN solisti bile var derken ne demek istedi onu hiç dinlemedi herhalde bence bir dinlesin öyle konuşsun.......BİROL NAMOĞLU (GRİPİN) CEMİL DEMİRBAKAN (YÜKSEK SADAKAT) neden şıklar arasında yook ... yaa bir de HARUN TEKİN diğerlerindenmi sayılıyor ![]() YAA DUMAN SOLİSTİ BİLE VAAAR ![]() Bu yalnış anlaşılmasın herkesin kendi görüşü ama öyle bir insanı küçümsemek bence kötü birşey ben kendimce KAAN TANGÖZE diyorum |
||
|
||
| ya arkadaşlar tamam biz morveötesi ni seviyoruz ve de harun tekin in sesi bizi büyülüyo belki evet ama aslında bakınca harun tekin sesi o kadar da mükemmeliştirilicek bi ses diil yani. ama tabiiki de onu oylardım:) ondan sonra cem adrian la teoman gelirdi. listedeki diğer vokalleri de pek sevmediğim için dinlemiyorum (bu tabiiki kötüler demek diil) ama gripin in vokalinin de sesi güzel tabi. | ||
|
||
kaan,teoman..
|
||
|
||
emreaydın tabikii
|
||
|
||
cem adriaaan
|
||
|
||
| benim için ogün-emre aydın-demir demirkan | ||
|
||
| Kaan Tangöze,Teoman ve Hayko Cepkin | ||
|
||
Harun Tekin ![]() Emre Aydın Kaan Tangöze Teoman |
||
|
||
tabikide kötü hatta İĞRENÇ kusura bakmayın ama ses telleri öyle diye öyle biri dinlenir mi?? ben bu şarkıyı sana yazdım diye bir şarkısı vardı ki çok berbat... Arkadaşım sen kusura bakma ama nerde bizim mvö i farkımız ne bu saygısızlık biri senin sevdiğn vokale böyle hakaret etse hoşuna gider mi acaba?Beğenmiyor olabilirsin ama bunu ifade etmenin daha güzel yolları var
![]() |
||
|
||
tabikide kötü hatta İĞRENÇ kusura bakmayın ama ses telleri öyle diye öyle biri dinlenir mi?? ben bu şarkıyı sana yazdım diye bir şarkısı vardı ki çok berbat... Arkadaşım sen kusura bakma ama nerde bizim mvö i farkımız ne bu saygısızlık biri senin sevdiğn vokale böyle hakaret etse hoşuna gider mi acaba?Beğenmiyor olabilirsin ama bunu ifade etmenin daha güzel yolları var![]() |
||