|
||
| bana kalırsa bu listedeki her vokal kendi tarzında en iyi.Harun a en iyi derim ama Emre Aydın a haksızlık olur ona en iyi derim Ogün Sanlısoya haksızlık olur. | ||
|
||
| emre aydın... | ||
|
||
ben kaan tangöze(duman)ile isterdim e tabi bende harundan sonra
|
||
|
||
Teoman ve Hayko tabi ki abicim
|
||
|
||
bir dakika mordaşlar bu arkadaşımız DUMAN solisti bile var derken ne demek istedi onu hiç dinlemedi herhalde bence bir dinlesin öyle konuşsun.......BİROL NAMOĞLU (GRİPİN) CEMİL DEMİRBAKAN (YÜKSEK SADAKAT) neden şıklar arasında yook ... yaa bir de HARUN TEKİN diğerlerindenmi sayılıyor ![]() YAA DUMAN SOLİSTİ BİLE VAAAR ![]() Bu yalnış anlaşılmasın herkesin kendi görüşü ama öyle bir insanı küçümsemek bence kötü birşey ben kendimce KAAN TANGÖZE diyorum
|
||
|
||
bir dakika mordaşlar bu arkadaşımız DUMAN solisti bile var derken ne demek istedi onu hiç dinlemedi herhalde bence bir dinlesin öyle konuşsun.......BİROL NAMOĞLU (GRİPİN) CEMİL DEMİRBAKAN (YÜKSEK SADAKAT) neden şıklar arasında yook ... yaa bir de HARUN TEKİN diğerlerindenmi sayılıyor ![]() YAA DUMAN SOLİSTİ BİLE VAAAR ![]() Bu yalnış anlaşılmasın herkesin kendi görüşü ama öyle bir insanı küçümsemek bence kötü birşey ben kendimce KAAN TANGÖZE diyorum ![]()
|
||
|
||
bir dakika mordaşlar bu arkadaşımız DUMAN solisti bile var derken ne demek istedi onu hiç dinlemedi herhalde bence bir dinlesin öyle konuşsun.......BİROL NAMOĞLU (GRİPİN) CEMİL DEMİRBAKAN (YÜKSEK SADAKAT) neden şıklar arasında yook ... yaa bir de HARUN TEKİN diğerlerindenmi sayılıyor ![]() YAA DUMAN SOLİSTİ BİLE VAAAR ![]() Bu yalnış anlaşılmasın herkesin kendi görüşü ama öyle bir insanı küçümsemek bence kötü birşey ben kendimce KAAN TANGÖZE diyorum ![]() ![]()
|
||
|
||
| ordakilerin içinde en iyi vokal kaan tangöze tabi bence. | ||
|
||
harun nerde
|
||
|
||
| kesinlikle hayko cepkin | ||
|
||
| demir demirkann | ||
|
||
| Teoman | ||
|
||
| emre aydın ondaki ses kimsede yok bence öyle harika bi ses tonu, ses indirme yükseltme yetenegi varki onda hayranim. dünyada böyle bir ses baska kimsede yok diye düsündügüm insan Emre Aydin. |
||
|
||
| teoman... |
||
|
||
demir demirkana başka kim verdi çok merak ettim birisi ben
|
||