|
||
bence fena sayılmaz.. güzele benziyor
|
||
|
||
tekrarları çıkıyor izliyorum kışın izlememiştim hoşuma gitmeye başladı yeni sezonda da izlicem.eğer bitmediyse.
|
||
|
||
ben hastasıydım onun yaa ölürdüm onun çıkacağı günler yeni sezonu büyüüüük bir sabırsızlıkla bekliyorum.aslında dizi çok yavaş ilerliyor bazen sıkıcı oluyor ama yine de izlenmeye değer hatta meraktan kitabını alıp 2 günde bitirmiştim
|
||
|
||
ben pek beğenmedim
|
||
|
||
sonunu biliyorum ama olsun yinede izliyorum güzel bir dizi.
|
||
|
||
| Sanırsam şu an takip ettiğim tek Türk yapımı dizi. Oyuncuları olsun hikayesi olsun gerçekten çok iyi.Yaprak Dökümü'ne bin basar diye düşünüyorum şahsen ![]() Ayrıca takip etmek isteyenlere duyurulur. 02 Eylül 2008'de yeni sezon başlıyor. Düzeltme:Pardon efendim 2 Eylül yazacaktım 3 olmuş Edda. arkadaşa teşekkür ediyorum
|
||
|
||
| Benim de tek takip ettiğim türk yapımı dizi. Hiç bir bölümünü kaçırmam.Gerek konu olsun , oyuncular olsun tam yerinde bir dizi. Yeni bölümü "2 Eylül Salı" günü başlıyor. Bu dizi de müzikler o kadar güzel uyum sağlıyor ki diziye başka bir tat ve hava katıyor.Herkesin izlemesiniz tavsiye ederim (: | ||
|
||
| evet geçen sene bende izliyordum.. bu sene vaktim olursa izlemeye devam. karakterler gerçekten rolleriyle çok uyumlu ve başarılı. ;)müziğide insanı derinden etkiliyor.. | ||
|
||
Evet müzikler gerçekten muhteşem.Benim gibi odunumsu bir insan bile duygulanıyor
|
||
|
||
| bir kere denk geldiğimde izledim beğenmedim. sıkıcı geldi. o zamandan beri de izlemiyorum. | ||